Λάρκιν: «Ο Αταμάν μπορεί να κοουτσάρει στο ΝΒΑ»! (pic)

Λάρκιν: «Ο Αταμάν μπορεί να κοουτσάρει στο ΝΒΑ»! (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Λάρκιν: «Ο Αταμάν μπορεί να κοουτσάρει στο ΝΒΑ»! (pic)
Ο Σέιν Λάρκιν δήλωσε απογοητευμένος για τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν στην EuroLeague κι εξήγησε πως η πορεία της Εφές θα ήταν διαφορετική δίχως τον Εργκίν Αταμάν στην άκρη του πάγκου.

Η Αναντολού Εφές θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της EuroLeague τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (1/10) και ο Αμερικανός γκαρντ τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην οριστική διακοπή της σεζόν 2019-20 και τη συμβολή του κόουτς Αταμάν στην ανοδική πορεία της τελευταίας διετίας:

«Δεν έχετε δει ακόμα τον πραγματικό Σέιν Λάρκιν! Όλα τα κομμάτια από την περσινή σεζόν είναι ακόμα στη θέση τους κι ανυπομονώ να δω την ομάδα στην EuroLeague! Είμαι θυμωμένος και δυσαρεστημένος μετά από αυτό που συνέβη πέρσι! Έχω τεράστιο κίνητρο και είμαι πεινασμένος να επιστρέψω στο Final 4, διεκδικώντας τον τίτλο. Στη Εφές δεν έχουν σημασία τα... φύλλα της στατιστικής. Στόχος μας είναι η επιτυχία του κλαμπ κι αυτό, ακριβώς είναι το μεγάλο μυστικό μας. Το απολαμβάνουμε κι εκφράζουμε τους εαυτούς μας πιο άνετα σε ένα όμορφο περιβάλλον. Ο Εργκίν Αταμάν είναι ένας προπονητής που δίνει ελευθερία στους παίκτες του, τους δίνει αυτοπεποίθηση, ζει μαζί τους! Χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε επιτυχία ως ομάδα. Μπορεί να κοουτσάρει στο ΝΒΑ»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ