Βιλερμπάν - Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό φιλικό τους!

Αντωνία Σπανού
Βιλερμπάν - Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό φιλικό τους!
Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο ευρωπαϊκό φιλικό προετοιμασίας και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μια πρώτη γεύση από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Αντίστροφα μετράμε για την επιστροφή στην μπασκετική δράση και οι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν αρχίσει να κορυφώνουν την προετοιμασία τους. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Βαλένθια για το φιλικό τουρνουά της Euroleague και πρόκειται να κάνει την πρώτη παρουσίαση του στους φιλάθλους.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αγωνίζεται κόντρα στην Βιλερμπάν (18:30, NS1) στο πρώτο ευρωπαϊκό φιλικό, με... άρωμα Euroleague. Μετά τα δύο παιχνίδια κόντρα στον Ηρακλή, οι «ερυθρόλευκοι» κορυφώνουν την προετοιμασία τους και θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε μια ομάδα από το κορυφαίο επίπεδο.

Οι δύο προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν πράγματα, που δούλευαν όλο αυτό τον καιρό, ενώ και οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να πάρουν μια πρώτη γεύση από το νέο πρόσωπο της ελληνικής ομάδας. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα πρόκειται να συστηθούν, ενώ θα φανεί και το κατά πόσο οι παίκτες μπορούν να βγάλουν σε έναν αγώνα όσα δοκίμαζαν μέχρι τώρα. Εκτός θα μείνει ο Ζαν Σαρλ, ο οποίος στάθηκε άτυχος, αφού υπέστη τράβηγμα και έτσι δεν θα αγωνιστεί στο τουρνουά, με το ντεμπούτο του να παίρνει παράταση.

Διαβάστε ακόμα: