Η Μακάμπι παίρνει «διαζύγιο» με την Fox και ψάχνει πιο δυνατό χορηγό

Gazzetta team
Η Μακάμπι παίρνει «διαζύγιο» με την Fox και ψάχνει πιο δυνατό χορηγό
Όπως αναφέρουν τα ισραηλινά μέσα, η Μακάμπι αναζητά πιο δυνατό χορηγό από τη στιγμή που δεν θα έχει τα έσοδα από τα εισιτήρια την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά.

Το «Sport5» στο Ισραήλ υποστήριξε ότι η Μακάμπι ενημέρωσε την εταιρεία ένδυσης «Fox» που αποτελεί τον βασικό χορηγό της ομάδας τα πέντε τελευταία χρόνια ότι δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία.

Ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός, αφού οι πρωταθλητές Ισραήλ ψάχνουν πιο... δυνατό χορηγό που θα μπορεί να αποφέρει στον σύλλογο περισσότερα χρήματα από το ένα εκατομμύριο δολάρια που όριζε η συμφωνία με την Fox.

Και αυτό διότι η Μακάμπι στηρίζεται πολύ στον κόσμο και στα έσοδα από τα εισιτήρια, κάτι που θα λείψει από την ομάδα του λαού τη νέα σεζόν λόγω της πανδημίας.

Να σημειωθεί ότι η Fox ήταν ο 3ος μεγάλος χορηγός της ,Μακάμπι μετά την «Elite» που συνόδευσε τους Ισραηλινούς για 38 χρόνια και την «Electra» (2008-2015).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.