Γκρείντζερ: «Αισθάνομαι παίκτης Euroleague ξανά»

Γκρείντζερ: «Αισθάνομαι παίκτης Euroleague ξανά»

Gazzetta team
Γκρείντζερ: «Αισθάνομαι παίκτης Euroleague ξανά»
Ο Ουρουγουανός γκαρντ είναι έτοιμος για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Η Μπασκόνια πήρε το πρωτάθλημα Ισπανίας, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να ανανεώσει την συνεργασία της με τον Τζέισον Γκρέιντζερ.

Ο Ουρουγουανός γκαρντ μίλησε για την τριετία που πέρασε στην Βιτόρια και φυσικά για την επόμενη επιλογή του.

Ο Γκρέιντζερ ανέφερε πως, «Ήρθα στην ομάδα αυτά τα τρία χρόνια για να παίξω έναν σημαντικό ρόλο, αλλά δεν ήμουν αρκετά τυχερός να το κάνω επειδή είχα σοβαρούς τραυματισμούς και δεν μπόρεσα να αναρρώσω πλήρως. Κρατάω λίγη δύναμη ακόμα για να δείξω ότι μπορώ να βρεθώ στο υψηλότερο επίπεδο. Ευτυχώς τώρα νιώθω πολύ καλά. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Έχω μάθει πολλά αυτά τα τρία χρόνια και πνευματικά εστιάζω στο να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα».

Ψάχνω για την επόμενη περιπέτεια και αισθάνομαι ξανά παίκτης. Δουλεύω σκληρά και περιμένω να δω που θα παίζω τη νέα σεζόν. Θα γνωρίζω σε λίγες μέρες.

Θέλω να συνεχίσω να ανταγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο και έχω κάθε πόρτα ανοιχτή. Υπάρχουν κάποιες προοπτικές από την Ισπανία και από το εξωτερικό και σύντομα θα πάρω την απόφαση που είναι καλύτερη για μένα και την οικογένειά μου. θέλω να παίξω στην Euroleague και στο υψηλότερο επίπεδο. Κάθε χρόνο είναι πιο ανταγωνιστική και είναι καλύτερη για τους παίκτες».