Μιλουτίνοφ: «Η μόνη μου στεναχώρια ότι δεν πήραμε την Euroleague με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μιλουτίνοφ: «Η μόνη μου στεναχώρια ότι δεν πήραμε την Euroleague με τον Ολυμπιακό»
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, για την πρόκληση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το ενδιαφέρον των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο Σέρβος σέντερ έδωσε συνέντευξη στο «nova.rs» και είπε αρχικά για τον Ολυμπιακό: «Πάντα το λέω πως ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη μου ομάδα στο εξωτερικό. Όταν βγαίνεις εκτός, όσον αφορά τους παίκτες, υπάρχει πάντα λίγο η επιφύλαξη. Ωστόσο, από την πρώτη ημέρα ήταν ωραία εδώ. Η πόλη, οι συμπαίκτες μου, οι άνθρωποι της ομάδας... Η μόνη μου στεναχώρια είναι που δεν κατακτήσαμε την Euroleague. Αλλά ξέρω πως με τους συμπαίκτες που έπαιξα μαζί εδώ και πέντε χρόνια, δώσαμε τα πάντα, για να το κάνουμε αυτό. Απλά δεν τα καταφέραμε».

Για την ΤΣΣΚΑ ανέφερε: «Ήρθα στην πρωταθλήτρια ομάδα και πιστεύω πως θα παραμείνει έτσι. Έμεινα στην Αθήνα, για να προετοιμαστώ με κάποια μέλη από το επιτελείο της ΤΣΣΚΑ».

Για τον κρύο καιρό στη Μόσχα σχολίασε: «Έχω πάει στη Μόσχα πολλές φορές στην διάρκεια του χειμώνα, οπότε ξέρω πόσο δύσκολα είναι. Είναι σίγουρα διαφορετικά από την Αθήνα, αλλά αν δεν ήταν μια όμορφη πόλη, δεν θα είχε 10 εκατομμύρια κατοίκους. Ανυπομονώ να πάω στη Μόσχα».

Για τους Σπερς και το ΝΒΑ δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που οι Σπερς με διάλεξαν, δεν θα πω ψέματα. Αλλά τώρα είμαι επικεντρωμένος στις προκλήσεις με την ΤΣΣΚΑ, όπως και όταν ήμουν επικεντρωμένος όλη την ώρα στον Ολυμπιακό. Πάντα κοιτάω μόνο την ομάδα στην οποία είμαι, για να την βοηθήσω, όχι για να είναι ένα σκαλί για το ΝΒΑ ή αλλού».

Τέλος, για την έναρξη της σεζόν 2020-21 στην Euroleague, τόνισε: «Παρακολουθώ τα νέα, αλλά δεν σκέφτομαι την έναρξη. Εμείς πρέπει απλά να ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής, να προπονούμαστε και να ελπίζουμε για το καλύτερο».