Χόλινς: «Την επόμενη χρονιά στόχος της Ζενίτ θα είναι τα playoffs»

Χόλινς: «Την επόμενη χρονιά στόχος της Ζενίτ θα είναι τα playoffs»

Gazzetta team
Χόλινς: «Την επόμενη χρονιά στόχος της Ζενίτ θα είναι τα playoffs»
Ο Όστιν Χόλινς ανεβάζει τον πήχη της Ζενίτ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και θεωρεί ότι μπορούν να φτάσουν μέχρι τα προημιτελικά της EuroLeague.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μιλώντας στην «Izvestia» είπε ότι «όλοι θα συμφωνήσουν πως η Ζενίτ θα μπορούσε να πάρει περισσότερες νίκες στην EuroLeague φέτος. Ωστόσο, οι ήττες είναι μέρος του μπάσκετ. Δεν υλοποιούνται όλες οι διαδικασίες, όπως είχαν προγραμματιστεί αρχικά. Απόλαυσα τη σεζόν, ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία που με έκανε καλύτερο ως άνθρωπο».

Για τη φετινή χρονιά και τα όσα του έμειναν περισσότερο, εξήγησε ότι «οι δύο νίκες στην παράταση απέναντι σε Ολυμπιακό και Ζάλγκιρις . Κάναμε τρομερά ματς τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Ελπίζω την επόμενη σεζόν η Ζενίτ να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική και να πάρει μία θέση για τα playoffs. Έχουμε έναν πολύ έμπειρο προπονητή, τον Τσάβι Πασκουάλ, ενώ έχουμε παίξει για αρκετό καιρό μαζί και έτσι καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον».

Όσο για το μεταγραφικό παζάρι της EuroLeague; «Πιστεύω ότι η Αρμάνι έχει κάνει πολύ καλές προσθήκες στο ρόστερ της, παίρνοντας πολύ έμπειρους παίκτες. Όπως Μάλκολμ Ντιλέινι και Κάιλ Χάινς. Σίγουρα θα έχει πολλές πιθανότητες να είναι η καλύτερη ομάδα της EuroLeague την επόμενη σεζόν».