Παπανικολάου: «Αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός δεν θα βρισκόμουν σε αυτό το επίπεδο» (vid)

Παπανικολάου: «Αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός δεν θα βρισκόμουν σε αυτό το επίπεδο» (vid)

Παπανικολάου: «Αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός δεν θα βρισκόμουν σε αυτό το επίπεδο» (vid)
H Euroleague έκανε «Focus» στον διεθνή φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Το πρόσφατο επεισόδιο του «Focus On» της Euroleague είχε για πρωταγωνιστή τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Έλληνας φόργουορντ έχει ζήσει όλες τις επιτυχίες των «ερυθρόλευκων» την τελευταία δεκαετία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Παπανικολάου: «Αν δεν υπήρχε ο Ολυμπιακός, δεν ξέρω αν βρισκόμουν σε αυτό το επίπεδο. Ήταν η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω, να μπω στο παρκέ και να κάνω από που αγαπώ. Είναι οικογένεια, είναι οι δεσμοί που έχω με όλους στην ομάδα. Είναι ωραίο όταν τελειώνεις τη καριέρα σου να έχεις δημιουργήσει δεσμούς μία ομάδα, τους οπαδούς της, την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Όταν ήρθα εδώ, είχα παίκτες που με βοήθησαν και με στήριξαν. Αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ. Και θα συνεχίσω να κάνω με κάθε νεαρό παίκτη που έρχεται. Δεν θα σταματήσω να ζητάω περισσότερα από τον εαυτό μου. Μου αρέσει να παίζω καλά, αλλά μου αρέσει περισσότερο όταν κερδίζει και η ομάδα. Δεν έχει να κάνει με εμάς, αλλά με την ομάδα και τι πέτυχε στο τέλος».

Σπανούλης: «Τον ξέρω από μικρό. Μεγάλωσε και έγινε ένας πολύ ποιοτικός παίκτης. Πολλές φορές, τα στατιστικά δεν λένε την αλήθεια για το τι κάνει ο Κώστας στο παρκέ. Μας αρέσει που είναι μαζί μας».

Μιλουτίνοφ: «Όταν ήρθα στην ομάδα, ήταν ένας από τους παίκτες που με βοήθησε πολύ. Με έσπρωξε και με βοήθησε να γίνω καλύτερος. Βοηθάει τους πάντες, έχει μεγάλη καρδιά. Θα είναι φίλος μου για πάντα. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, είναι από τους κορυφαίους αμυντικούς στην Euroleague. Δίνει τόση ενέργεια».