Αταμάν: «H Euroleague έχει σενάριο με αγώνες Ιούλιο και Αύγουστο»

Αταμάν: «H Euroleague έχει σενάριο με αγώνες Ιούλιο και Αύγουστο»

Gazzetta team
Αταμάν: «H Euroleague έχει σενάριο με αγώνες Ιούλιο και Αύγουστο»
Ο προπονητής της Αναντολού Εφές εξέφρασε τις σκέψεις του σχετικά με την συνέχεια της φετινής σεζόν.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε σε Μέσο της Τουρκίας κι εξήγησε το δικό του σκεπτικό σχετικά με τη συνέχεια της φετινής σεζόν τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στην Euroleague.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές ανέφερε πως, «Νομίζω ότι η EuroLeague θα περιμένει μέχρι το τέλος του Μαΐου. Υπάρχει η σκέψη για να γίνουν αγώνες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Το γεγονός όμως πως μιλάμε για δέκα διαφορετικές χώρες στη διοργάνωση καθιστά δύσκολο το εγχείρημα. Υπάρχει ένα σενάριο, ώστε να γίνουν οι αγώνες τον Ιούλιο σε μια από τις χώρες που έχουν χαμηλό αριθμό σε κρούσματα. Όταν βλέπεις την Ελλάδα, την Κροατία, την Τσεχία, την Σλοβακία και τη Σερβία, βλέπεις ότι οι αριθμοί είναι χαμηλά και μπορείς να παρθεί απόφαση στο τέλος του Μαΐου. Με ειδικές άδειες για πτήσεις, τεστ, ώστε όλοι να είναι εξασφαλισμένοι ότι είναι υγιείς.

Η ατζέντα προβλέπει να είναι όλες οι ομάδες σε ένα ή δύο ξενοδοχεία, να γίνουν οι αγώνες χωρίς κόσμο, αλλά με τηλεοπτική κάλυψη. Ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικός σε όλη αυτή τη διαδικασία. Ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει παλιούς αγώνες, ταινίες και σειρές. Αν αποφασιστεί να γίνει κάτι τέτοιο, οι ομάδες θα πρέπει να είναι ενήμερες τρεις με τέσσερις εβδομάδες νωρίτερα προκειμένου να κινήσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Είναι επίσης πρόβλημα πώς οι παίκτες θα γυρίσουν από τις ΗΠΑ, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να λυθεί. Πιστεύω ότι η EuroLeague θα ακολουθήσει το παράδειγμα της UEFA».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.