Euroleague: Ποιοι θα προκριθούν στα playoffs; (poll)

Αντωνία Σπανού
Euroleague: Ποιοι θα προκριθούν στα playoffs; (poll)
Η Εuroleague Greece σας δίνει την δυνατότητα να... γεμίσετε τις θέσεις των playoffs και να επιλέξετε ποιοι πιστεύετε ότι θα πάρουν τις 4 θέσεις που έχουν μείνει.

Με την Μακάμπι να προκρίνεται και εκείνη και να πηγαίνει να συναντήσει την Εφές, την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, που είναι οι άλλες τρεις σίγουρες ομάδες των playoffs, μετά την 27η αγωνιστική έχουν «κλειδώσει» οι πρώτες 4 θέσεις της βαθμολογίας της Euroleague και απομένουν οι 4 επόμενες, για τις οποίες μπορεί να γίνει... σφαγή.

Για ακόμα μια σεζόν τα πάντα θα κριθούν στο τέλος, αφού κυρίως από την 8η θέση και κάτω όλα φαντάζουν... ορθάνοιχτα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η μοναδική που φαίνεται πιο ρεαλιστικά να παλεύει για να πάρει το πλεονέκτημα από τις 4 πρώτες, ενώ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Φενέρμπαχτσε και Ζαλγκίρις Κάουνας είναι εκείνες που για την ώρα «πατάνε» στην οκτάδα.

Οι «πράσινοι» με ρεκόρ 14-13 νιώθουν πιο άνετα στην 6η θέση, την οποία όμως πρέπει να κάνει νίκες για να κρατήσει, ενώ η Φενέρμπαχτσε μετά το come back της είναι στο 13-14 και χρειάζεται και εκείνη να... μοχθήσει για να κρατηθεί.

Χαμός γίνεται στο 12-15 που είναι η Ζαλγκίρις Κάουνας, η Χίμκι, η Βαλένθια και ο Ολυμπιακός, με τις 4 ομάδες να κρίνονται κάθε αγωνιστική και να θέλουν μόνο θετικά αποτελέσματα για να ξεπεράσουν τις υπόλοιπες. Η ελληνική ομάδα και η Ζαλγκίρις είναι αρκετά ανεβασμένοι τον τελευταίο καιρό, η Χίμκι έχασε το κρίσιμο ματς κόντρα στους Λιθουανούς, ενώ η Βαλένθια μετά το τρομερό σερί της παλεύει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Από εκεί και πέρα στο 11-16 είναι η Αρμάνι Μιλάνο και η Μπασκόνια που θα προσπαθήσουν μέχρι το τέλος για μια θέση στην 8άδα, ενώ στο 10-17 και έχοντας ακόμα ελπίδες είναι ο Ερυθρός Αστέρας και η Βιλερμπάν.

Πολλά πράγματα είναι ανοιχτά, πολλά μπορούν να γίνουν μέχρι το τέλος και η Euroleague Greece σας καλεί να επιλέξετε τις ομάδες που θα συμπληρώσουν τις 4 που έχουν ήδη προκριθεί.

Θα καταφέρουν και οι δύο ελληνικές ομάδες να πάρουν θέση στο TOP8;