Πολ: «Παλεύεις μέχρι το τέλος; Θα έχεις την ευκαιρία σου!»

Αντωνία Σπανού
Πολ: «Παλεύεις μέχρι το τέλος; Θα έχεις την ευκαιρία σου!»
Ο Μπράντον Πολ μίλησε στην Euroleague Greece μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και παραδέχτηκε το... μυστικό για τις αλλαγές που βλέπουμε στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δείχνει θετικά δείγματα σταθερότητας στην απόδοση του και με την νίκη του επί του Παναθηναϊκού μέσα στο ΣΕΦ έστειλε μήνυμα πίστης μέχρι το τέλος της ευρωπαϊκής διαδρομής.

Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν τις πιθανότητες τους για τα playoffs ζωντανές και κυρίως με τις εμφανίσεις καταφέρνουν σταδιακά να πείθουν και τους πιο δύσπιστους ότι αρκετά πράγματα που δεν ήταν καλά μέχρι την μέση της σεζόν έχουν πλέον αλλάξει.

Ο Μπράντον Πολ μίλησε στην Euroleague Greece μετά το μεγάλο ντέρμπι και έδειξε ότι κατανοεί απόλυτα ότι για να παραμείνουν «ζωντανές» οι ελπίδες πρόκρισης πρέπει άπαντες να συνεχίσουν να κοιτούν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παλεύουν 40 λεπτά, αφού μόνο έτσι μπορεί να έρθει τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός του Ολυμπιακού:

Για το τι χρειάστηκε για να πάρει την νίκη ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού:

«Νιώθω σπουδαία μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Νιώθω ότι παίξαμε πραγματικά καλά, πραγματικά δυνατά και αξίζαμε αυτή την νίκη. Παίκτες έκαναν το βήμα μπροστά σήμερα, σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα και έδωσαν ό,τι χρειαζόμασταν. Ο ΜακΚίσικ προφανώς έκανε σπουδαίο ματς και πολλοί μαζί του έκαναν step up σήμερα. Αυτά είναι τα παιχνίδια για να βγει κάποιος μπροστά και σήμερα είχαμε παίκτες που το έκαναν».

Για την παρουσία του κόσμου, που έδωσε παλμό στο ΣΕΦ:

«Η ατμόσφαιρα σήμερα ήταν απίστευτη. Πραγματικά απίστευτη. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους οπαδούς μας. Μας στήριξαν σήμερα, η παρουσία τους ήταν καθοριστική. Είχαν παλμό, είχαν δύναμη στις κερκίδες και φυσικά εκτιμούμε το γεγονός ότι μας στήριξαν με τόσο πάθος».

Για τις αλλαγές που έχουν γίνει και ο Ολυμπιακός δείχνει αυτό το διαφορετικό πρόσωπο μέσα στο παρκέ:

«Νομίζω ότι το βασικό που έχει αλλάξει και δείχνουμε αυτό το πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδι είναι ότι παίζουμε δυνατά από την αρχή μέχρι το τέλος. Προσπαθούμε να μείνουμε δυνατοί 4 δεκάλεπτα, παλεύουμε μέχρι το τέλος και δίνουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να κερδίσουμε στο τέλος. Όσο παλεύουμε και πιστεύουμε στον εαυτό μας, θα συνεχίσουμε να έχουμε ευκαιρίες».

Για την συνέχεια της διοργάνωσης και τους στόχους των «ερυθρόλευκων»:

«Ο βασικός σκοπός μας είναι να γίνει ξεκάθαρο στο κεφάλι μας ότι πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να κοιτάμε μακρυά. Απλά προσπαθούμε να κερδίζουμε παιχνίδια. Σήμερα θα χαρούμε με ακόμα μια σημαντική νίκη, αλλά οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στον αγώνα της Παρασκευής και να προετοιμαστούμε κατάλληλα».