Παπαπέτρου: «Κομβικά τα τρίποντα, έπρεπε να περιορίσουμε τον ΜακΚίσικ»

Gazzetta team
Παπαπέτρου: «Κομβικά τα τρίποντα, έπρεπε να περιορίσουμε τον ΜακΚίσικ»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την διαφορά στα τρίποντα και την μεγάλη εμφάνιση του Σακιέλ ΜακΚίσικ.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είπε στην κάμερα της Nova για τα χαμένα τρίποντα αρχικά: «Είναι ένα κομβικό στατιστικό, χάσαμε αρκετά σουτ. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει σε φετινό μας παιχνίδι. Αυτό έκανε το ματς πιο δύσκολο. Από την άλλη, παίξαμε καλά στην μεγαλύτερη διάρκεια. Στο τέλος, κάναμε μερικά λάθη συγκέντρωσης. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Χάσαμε ένα ματς, που θα μπορούσε να έχει διαφορετική έκβαση».

Για τα ριμπάουντ που χάθηκαν στο φινάλε: «Κάποιες φορές γίνεται προσπάθεια, αλλά θα χάσεις και κάποια ριμπάουντ. Μπάσκετ είναι, όχι μαθηματικά. Κάναμε καλή δουλειά στο μεγαλύτερο διάστημα. Πρέπει να συνεχίσουμε, σε 48 ώρες έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω πως είναι απαραίτητο να το πάρουμε».

Για τον Σακίελ ΜακΚίσικ: «Έκανε εξαιρετική δουλειά. Έβαλε καλάθια, είναι επιθετικός. Έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στον περιορισμό του. Θα συγκεντρωθούμε για να τα καταφέρουμε στη συνέχεια».

Για το αν είπε κάτι στον Κώστα Παπανικολάου, μετά το τρίποντό του στο 67-67: «Όχι, εντάξει ήταν ένα πολύ μεγάλο τρίποντο για τον Ολυμπιακό, είχε και τον παράγοντα της τύχης. Είναι ένα μεγάλο σουτ για τον Κώστα, για εμάς ήταν... μαχαιριά».

Για το αρνητικό σερί του «τριφυλλιού» και την 6η θέση στη βαθμολογία: «Έχουμε δει πόσο ανταγωνιστική είναι η Euroleague, είναι φοβερό αυτό. Έξι - επτά ομάδες παλεύουν για τρεις θέσεις. Πέρυσι, με σερί νικών μπήκαμε στα playoffs. Φέτος, είμαστε σε καλύτερη θέση, αλλά χρειαζόμαστε νίκες, καλές νίκες, γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα».