Σφαιρόπουλος: «Στις κρίσιμες στιγμές, η προσωπικότητα των παικτών κρίνει τα ματς»

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Στις κρίσιμες στιγμές, η προσωπικότητα των παικτών κρίνει τα ματς»
Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανέφερε, «Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες μου. Ο τρόπος που ήρθε αυτή η νίκη είναι πιο σημαντικός. Δεν τα παρατήσαμε, παλέψαμε μέχρι τέλους, δείξαμε χαρακτήρα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έπαιξαν πολύ καλή άμυνα στο τέλος. Θέλω να πω ότι στις κρίσιμες στιγμές, η προσωπικότητα των παικτών κρίνει τα παιχνίδια. Σήμερα οι παίκτες μας έδειξαν την προσωπικότητά τους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που μας στήριξαν εντυπωσιακά γι' άλλη μια φορά».

Για τον Ουίλμπεκιν: «Ξέρουμε όλοι την ποιότητα του Σκότι. Έχει ωριμάσει αρκετά και ξέρει να πάρει τη σωστή απόφαση. Στο ματς με τη Βαλένθια πάσαρε στον Ντόρσεϊ, τώρα εκτέλεσε. Είναι δύσκολο να ματσάρεις ομάδες που παίζουν με ενέργεια και σκληράδα όπως ο Ολυμπιακός»

Για τις πιθανότητες της ομάδας του να έχει πλεονέκτημα έδρας: «Το πιο σημαντικό είναι να μπούμε στα playoffs. Μετά θα κοιτάξουμε το πλεονέκτημα έδρας. Η εμπειρία μου λέει ότι όλα μπορούν να συμβούν. Έχουμε χρόνο για να μιλήσουμε για τα playoffs. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και πρέπει να παλέψουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.