Μακάμπι - Ολυμπιακός: Άλλη ομάδα σε σχέση με τον πρώτο γύρο (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Μακάμπι - Ολυμπιακός: Άλλη ομάδα σε σχέση με τον πρώτο γύρο (vid)
Η Euroleague Greece καταγράφει πόσο διαφορετικός θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μακάμπι σε σχέση με τον πρώτο γύρο.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ με 14 παίκτες διότι η ομάδα αφενός θα έκανε δύο προπονήσεις στο γήπεδο της Μακάμπι (χθες απόγευμα και σήμερα πρωί) και αφετέρου κανείς δεν ξέρει αν θα αγωνιστεί ο Ρούμπιτ.

Λίγο πριν την εκπνοή των μεταγραφών στην Euroleague οι «ερυθρόλευκοι» πρόσθεσαν τρεις παίκτες. ΜακΚίσικ, Μπάικς και Χρηστίδης είναι διαθέσιμοι να αγωνιστούν αν κρίνει ο Μπαρτζώκας. Βασικά αυτό ισχύει για τον Έλληνα σέντερ κι όχι για τους δύο Αμερικανούς φυσικά.

Με αυτές τις τρεις προσθήκες ο Ολυμπιακός έφτασε τους 22 διαφορετικούς δηλωμένους παίκτες.

ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

Ο Ολυμπιακός στον πρώτο γύρο είχε γνωρίσει την συντριβή στο ΣΕΦ από την Μακάμπι (65-90), αλλά απόψε θα παρουσιαστεί διαφορετική ομάδα κατά το ήμισυ.

Οι τραυματισμοί (Σπανούλης, Μιλουτίνοφ) και οι πολλές αλλαγές αναγκάζουν την ομάδα του Πειραιά να παρουσιαστεί με πολλά άλλα πρόσωπα σε σχέση με το πρώτο μεταξύ τους αγώνα.

Από εκείνη την 12άδα θα απουσιάζουν οι Πάντερ, Σπανούλης, Τσέρι, Μιλουτίνοφ, Κουζμίσκας και Ριντ) και θα είναι ίδιοι οι Ρότσεστι (είχε κάνει ντεμπούτο σε εκείνο τον αγώνα), Πολ, Κόνιαρης, Βεζένκοβ, Πρίντεζης και Ρούμπιτ (ο οποίος είναι αμφίβολος για απόψε).

Φυσικά υπάρχουν και αλλαγές στον πάγκο αφού έχουν αποχωρήσει οι Κεμζούρα, Δέδας και Καϊρίς και ήρθαν οι Μπαρτζώκας, Παππάς, Τριαντάφυλλος και Μποζίκας.