Σπανούλης: 12 πόντοι για να γράψει ιστορία ο αρχηγός του Ολυμπιακού!

Αντωνία Σπανού
Σπανούλης: 12 πόντοι για να γράψει ιστορία ο αρχηγός του Ολυμπιακού!
Ο Βασίλης Σπανούλης θέλει 12 πόντους για να ανέβει στην κορυφή της Euroleague και το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα μπορεί να γίνει ένα από τα πιο ιστορικά της διοργάνωσης.

Για την 16η αγωνιστική της Euroleague η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό (22:00, NS2) και αυτό το παιχνίδι μπορεί να γίνει ένα από τα πιο ιστορικά της διοργάνωσης. Ο Βασίλης Σπανούλης θέλει μόλις 12 πόντους για να περάσει τον θρύλο της ισπανικής ομάδας, Χουάν Κάρλος Ναβάρο και να περάσει μόνος πρώτος στην κορυφή της μεγαλύτερης διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αυτή την στιγμή ο θρύλος των «μπλαουγκράνα» έχει 4.152 πόντους σε 341 παιχνίδια και τον ακολουθεί ο αρχηγός του Ολυμπιακού με 4.141 σε 316 παιχνίδια. Η στιγμή είναι ξεχωριστή και είναι πολύ πιθανόν να γραφτεί ακόμα μια σελίδα χρυσής ιστορίας από τον «Kill Bill» των ευρωπαϊκών γηπέδων. Ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζεται μόλις 12 πόντους για να βρεθεί μόνος πρώτος σε επίτευγμα μοναδικό για τον ίδιο, την ομάδα του και το ελληνικό μπάσκετ.

Μένει να δούμε αν θα γίνει σε αυτό το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής ή στο επόμενο όπου η Φενέρμπαχτσε φιλοξενείται στο ΣΕΦ (2/1).

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμος για ακόμα ένα κατόρθωμα, ένα από τα μεγαλύτερα και ένα από τα πιο όμορφα.