Παπαπέτρου: «Παίξαμε σαν μία γροθιά»

Παπαπέτρου: «Παίξαμε σαν μία γροθιά»

Gazzetta team
Παπαπέτρου: «Παίξαμε σαν μία γροθιά»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μιλώντας για τη νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο Κάουνας είπε ότι ήταν δύσκολο για την ομάδα να μείνει συγκεντρωμένη παρόλα αυτά υπογράμμισε ότι η ομάδα έκανε όσα δεν είχε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ είπε: «Είναι υπέροχο να τελειώνουμε έτσι ένα παιχνίδι. Είχαμε πολλές δυσκολίες αυτή την εβδομάδα. Είχαμε νέο προπονητή και ήταν δύσκολο για την ομάδα να μείνει συγκεντρωμένη. Παρόλα αυτά ήμασταν ενωμένοι και παίξαμε σαν μια γροθιά. Κάναμε ότι δεν κάναμε στα προηγούμενα ματς. Αφήσαμε την ψυχή μας στο παρκέ και καταφέραμε να κερδίσουμε» και συνέχισε:

«Δεν μπορείς ποτέ να χαλαρώσεις απέναντί τους. Το ξέραμε και κάναμε κάποια λάθη στο τέλος. Προφανώς έχουν μερικούς σπουδαίους παίκτες που πήραν μεγάλα σουτ. Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς και σταθεροί. Δεν πληρώσαμε τα λάθη μας σήμερα, αλλά αυτό έγινε στο παρελθόν, μπορεί να γίνει και στο μέλλον. Πρέπει να είμαστε συνεπείς, τώρα παλέψαμε περισσότερο και στην άμυνα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά για 36-37 λεπτά».