Καλάθης: «Κάθε χρόνο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, να δείξουμε ότι ξέρουμε πώς να παίζουμε!»

Ο Νικ Καλάθης έδωσε το σύνθημα για την αλλαγή της εικόνας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, ξεκινώντας από την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου στο κλειστό του ΟΑΚΑ (14/11, 21:00) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague. 

Καλάθης: «Κάθε χρόνο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, να δείξουμε ότι ξέρουμε πώς να παίζουμε!»

Ο αρχηγός των «πρασίνων» μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και ότι όλοι είναι έτοιμοι να δείξουν πώς πραγματικά μπορούν να παίξουν, ενώ υπογράμμισε ότι άπαντες έμαθαν από τα λάθη που έκαναν.

Για την Άλμπα Βερολίνου: «Έχουν πολλά καλά και άσχημα στοιχεία. Έχουν σουτέρ, παίζουν καλά με τη μπάλα, εκμεταλλεύονται τα λάθη των αντιπάλων. Προφανώς πρέπει να παίξουμε άμυνα και να τρέξουμε στο γήπεδο, να εκμεταλλευτούμε τα μις ματς».

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: «Μόνο με έναν τρόπο μπορούμε να αντιδράσουμε. Να παίξουμε καλά στον αυριανό αγώνα και να είμαστε καλύτεροι. Μαθαίνουμε από τα λάθη που κάναμε κόντρα στον Προμηθέα, τι μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Πρέπει να δείξουμε μπροστά στο κοινό μας ότι ξέρουμε πως να παίζουμε».

Για τις δυσκολίες στον Παναθηναϊκό τόσο νωρίς στη σεζόν: «Για εμάς υπάρχουν κάθε χρονιά καλές και κακές στιγμές. Το ζήτημα είναι πως αντιδράς και πως αντιμετωπίζεις το επόμενο παιχνίδι. Θα χάσεις κάποια παιχνίδια, όπου δεν θα είσαι καλός, όπως φέτος, αλλά για εμάς είναι θέμα να δείξουμε στο επόμενο παιχνίδι πως είμαστε καλύτεροι και πως μάθαμε από τα λάθη μας».