Στον Ολυμπιακό θα εξετάσουν αργά ή γρήγορα, την περίπτωση του Τόμιτς

Στον Ολυμπιακό θα εξετάσουν αργά ή γρήγορα, την περίπτωση του Τόμιτς

Στον Ολυμπιακό θα εξετάσουν αργά ή γρήγορα, την περίπτωση του Τόμιτς
Η ξαφνική αποχώρηση του Μίλαν Τόμιτς από τον Ερυθρό Αστέρα έβαλε σε σκέψεις τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη θέση του προπονητή.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή του Κεστούτις Κεμζούρα στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο η αποχώρηση του Μίλαν Τόμιτς από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα ενδεχομένως να διαφοροποιήσει την κατάσταση.

Στη σχέση Ολυμπιακού και Τόμιτς υπάρχουν κάποια δεδομένα τα οποία παραμένουν αδιαπραγμάτευτα. Αφενός υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός στον υψηλότερο βαθμό και αφετέρου θέλουν να συνεργαστούν ξανά.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεδομένα θα εξετάσουν την περίπτωση του Μίλαν Τόμιτς για τον πάγκο της ομάδας σκεπτόμενοι μακροπρόθεσμα και όχι όπως στην περίπτωση του Λιθουανού (μέχρι το τέλος της σεζόν).

Πότε θα το κάνουν αυτό παραμένει άγνωστο αν και το πιθανότερο είναι να περάσει ένα μικρό διάστημα μέχρι να γίνει επαφή των δύο πλευρών.

Επίσης συγκεντρώνει πιθανότητες και το σενάριο να προταθεί στον Κεμζούρα να παραμείνει στον πάγκο ως βοηθός του Τόμιτς αν και εφόσον υπάρξει συμφωνία με τον Σερβοέλληνα τεχνικό.

Ο Ολυμπιακός περνάει μία πολύ δύσκολη σεζόν και ο Τόμιτς μοιάζει να είναι ο ιδανικότερος άνθρωπος που θα καταφέρει να συσπειρώσει ομάδα και κόσμο. Αυτός που θα δώσει κίνητρο και όραμα ώστε να υπάρξουν «κέρδη» από τη φετινή σεζόν με σκοπό φυσικά την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στις υψηλές θέσεις της Euroleague.

Να θυμίσουμε πως τα δύο επόμενα ματς της ομάδας του Πειραιά στην Euroleague είναι στην Βιτόρια με την Μπασκόνια και στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ.