Σφαιρόπουλος vs Τόμιτς: Το story της συνύπαρξης στον Ολυμπιακό (pics & vid)

Σφαιρόπουλος vs Τόμιτς: Το story της συνύπαρξης στον Ολυμπιακό (pics & vid)
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αντιμετωπίζει τον πολύ καλό του φίλο, Μίλαν Τόμιτς. Η Euroleague Greece θυμάται...

Η αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ερυθρό Αστέρα μπορεί να διεξάγεται αρκετά νωρίς στη διοργάνωση, ωστόσο έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον.

Γιάννης Σφαιρόπουλος και Μίλαν Τόμιτς καθοδηγούν τις δύο ομάδες έχοντας κάνει το ευρωπαϊκό τους «αγροτικό» στον Ολυμπιακό.

Ουσιαστικά ο νυν προπονητής της Μακάμπι κλήθηκε να αντικαταστήσει τον υπηρεσιακό εκείνη την εποχή, προπονητή του Ερυθρού Αστέρα.

Μάλιστα το αποψινό ματς έχει κι ένα επιπλέον «παιχνίδι της τύχης» αφού ο Σφαιρόπουλος ως head coach του Ολυμπιακού είχε ντεμπουτάρει στο Βελιγράδι και είχε επικρατήσει του Ερυθρού Αστέρα με 57-62.

ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

Ο Σφαιρόπουλος όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις πήρε δίπλα του ως συνεργάτη τον Σωτήρη Γεραγωτέλη, ωστόσο έτρεφε τεράστιο σεβασμό στο πρόσωπο του Μίλαν Τόμιτς. Και αυτό δε συνέβη γιατί ήξερε όσα πρεσβεύει ο συγκεκριμένος για τον σύλλογο του Πειραιά, αλλά διότι πραγματικά πίστευε στις προπονητικές του δυνατότητες.

Από την άλλη, ο Τόμιτς κέρδιζε συνεχώς... χώρο στον πάγκο του Ολυμπιακού και έφτασε στο σημείο όχι μόνο να τον ακούει με τεράστια προσοχή ο «Σφαιρό». αλλά αρκετές φορές να περνάει και η δική του ιδέα.

Στα 40 λεπτά της αναμέτρησης στο Τελ Αβίβ ο καθένας θα παλέψει για την ομάδα του, αλλά θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως οι δύο τεχνικοί θα ανταλλάξουν απόψεις και νέα πίνοντας λίγο κρασί για να χαλαρώσουν.