Κιλπάτρικ: «"Όπλο" το ΟΑΚΑ, δεν θέλουμε να μας... σκουπίσουν»

Κάτια Πετροπούλου
Κιλπάτρικ: «"Όπλο" το ΟΑΚΑ, δεν θέλουμε να μας... σκουπίσουν»
Ο Σον Κιλπάτρικ μίλησε για το τρίτο παιχνίδι στα playoffs με την Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πρέπει να παίξει πιο ελεύθερα και χωρίς πίεση.

Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» είπε στην κάμερα της Nova: «Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και αυτό που ξέρουμε καλά. Είχαμε ένα καλό σερί, παίζαμε καλό μπάσκετ το τελευταίο διάστημα, αλλά στα τελευταία ματς δεν το κάναμε αυτό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να παίζεις με πίεση, γιατί τότε κάνεις πολλά λάθη και δεν θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Σε μια τέτοια κατάσταση πρέπει να είσαι πιο ελεύθερος και να έχεις ενέργεια. Ξέρουμε πως οι οπαδοί μας θα μας υποστηρίξουν και θα μας δώσουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Είναι πλεονέκτημα να είμαστε στο σπίτι μας και πρέπει να είναι "όπλο" αυτό για να νικήσουμε».

Τέλος, δήλωσε: «Κάθε κατοχή είναι σημαντική. Δεν μας παίρνει να κάνουμε τα λάθη που κάναμε στην Μαδρίτη. Εδώ είναι το γήπεδό μας, δεν θέλουμε να μας... σκουπίσουν, έχουμε την ευκαιρία να γυρίσουμε την κατάσταση και να κάνουμε δύο νίκες».