ΛεΝτέι: «Λες και παίξαμε δύο διαφορετικές σεζόν...»

Αντωνία Σπανού
ΛεΝτέι: «Λες και παίξαμε δύο διαφορετικές σεζόν...»
Ο Ζακ ΛεΝτέι προσπαθεί να εξηγήσει τι πήγε στραβά και όλα άλλαξαν μετά τον Ιανουάριο για τον Ολυμπιακό, ενώ μιλώντας στην Euroleague Greece τόνισε ότι θα συνεχίζει να παίζει με αυταπάρνηση για την ομάδα του.

Ο φόργουορντ-σέντερ του Ολυμπιακού, Ζακ ΛεΝτέι, φανερά απογοητευμένος και εκείνος με την σειρά του, μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Νταρουσάφακα προσπάθησε να εξηγήσει στην Euroleague Greece τι πήγε στραβά στην πρώτη του σεζόν στην διοργάνωση και η ομάδα του εμφάνισε δύο διαφορετικά πρόσωπα.

Ο Αμερικανός παίκτης έχοντας αρκετά σκαμπανεβάσματα στην σεζόν, παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός παρουσίασε δύο πρόσωπα, ενώ παράλληλα τόνισε ότι εκείνος θα συνεχίσει να παλεύει για τον σύλλογο, αφήνοντας την ψυχή του στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα είπε ο ΛεΝτέι:

Για το πως έφτασε να μείνει εκτός από τα playoffs ο Ολυμπιακός, ο Αμερικανός σχολίασε...

«Χάσαμε τον δρόμο μας στην σεζόν. Αλλάξαμε πολλά, είχαμε σκαμπανεβάσματα και αυτό επηρέασε την χημεία μας και στα δύο άκρα του παρκέ. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε γρήγορα και δεν πήραμε τις νίκες που χρειαζόμασταν».

Για τους λόγους που οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν δύο αγωνιστικά πρόσωπα.

«Όλοι ήμασταν ενωμένοι, παίζαμε γρήγορα, γυρνούσαμε την μπάλα και ξαφνικά όλο αυτό σταμάτησε. Έγινε πιο αργό το παιχνίδι μας, μειώθηκαν οι πόντοι μας, θέλαμε να παίξουμε όπως παίζαμε στην αρχή της σεζόν, να τρέχουμε το παρκέ, να έχουμε πολλές κατοχές και μετά σταματήσαμε. Ήταν λες και είχαμε δύο διαφορετικές σεζόν. Είναι δύο διαφορετικά μισά. Είναι εντελώς διαφορετικά. Νιώθω ότι αν συνεχίζαμε να παίζουμε, όπως στην αρχή θα είχαμε πολύ καλή θέση για τα playoffs».

Για το αν θα άλλαζε κάτι και τι θα ήταν αυτό, ώστε να μην είχε φτάσει η κατάσταση μέχρι τον αποκλεισμό.

«Δεν είμαι σίγουρος για το τι θα έπρεπε να αλλάξουμε για να μην φτάσουμε μέχρι εδώ. Δεν μπορώ να πω, δεν είμαι ο προπονητής. Έκανα ότι μπορούσα, υπήρξαν παιχνίδια που έπαιξα τραυματίας, αλλά δεν μετράει τίποτα. Τα άφηνα όλα στην άκρη για την ομάδα κάθε βράδυ. Να βγω να παίξω γι' αυτή την ομάδα. Είναι ευλογία που παίζω εδώ, που παίζω δίπλα σε κάποιους θρυλικούς παίκτες, οπότε θα συνεχίσω να αφήνω τα πάντα στην άκρη και να αφήνω την ψυχή μου στο παρκέ για τους συμπαίκτες μου κάθε βράδυ, για όλους όσους είναι στον σύλλογο, οπότε αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα».

Κλείνοντας, ο ΛεΝτέι μίλησε για το που θα βρει κίνητρο από εδώ και στο εξής.

«Το κίνητρό μου είναι ότι βρίσκομαι δίπλα σε όλους αυτούς τους παίκτες κάθε βράδυ. Έρχομαι από το... πουθενά, οπότε παραμένω ταπεινός και συνεχίζω να δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος. Το κίνητρο μου είναι να συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος για την ομάδα και να κάνω ότι χρειάζεται για να την βοηθήσω. Θα παίζω όσο μπορώ, δεν θέλω να χάνω παιχνίδια, δεν θέλω να βρίσκω δικαιολογίες, απλά να παίζω στην ομάδα και να δίνω την καρδιά μου».