Κιλπάτρικ: «Θέλουμε 25 πόντους σε κάθε περίοδο, σαν να σκοράρουμε 120 στο ΝΒΑ!»

Ο Σον Κιλπάτρικ μιλώντας για την αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα στην Πόλη (7/3, 19:15) στάθηκε στην επιθετική παραγωγή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και τον στόχο που είναι οι 25 πόντοι σε κάθε περίοδο!

Κιλπάτρικ: «Θέλουμε 25 πόντους σε κάθε περίοδο, σαν να σκοράρουμε 120 στο ΝΒΑ!»

Ο Αμερικανός γκαρντ που ολοένα και ανεβάζει στροφές με την πράσινη φανέλα, μίλησε στην κάμερα της Nova λίγο πριν από την αναχώρηση της ομάδας και είπε ότι «όσο συνεχίζουμε να περνάμε την μπάλα μέσα στο καλάθι και κάνουμε layups, σίγουρα θα είναι καλύτερο και στο σκοράρισμα. Άλλωστε θα βρούμε και σουτ ύστερα από split out. Η ομάδα βελτιώνεται» ενώ στάθηκε και στο μεγάλο στόχο όσον αφορά την επίθεση της ομάδας:

«Σε δύο παιχνίδια σκοράραμε 98 και 99 πόντους στην Euroleague και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ο στόχος μας είναι να βάζουμε 25 πόντους στο δεκάλεπτο. Κάτι που σημαίνει ότι στο επίπεδο του ΝΒΑ η αναλογία είναι οι 120 πόντοι» και κατέληξε αναφορικά για το αν η Νταρουσάφακα αποτελεί παγίδα: «Είναι μία εξαιρετική ομάδα, αλλά εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας δουλειά. Όσο παίζουμε σαν μονάδα δεν θα έχουμε πρόβλημα αλλά για εμάς το αυριανό παιχνίδι είναι μία πρόκληση».