Κιλπάτρικ: «Η Χίμκι είναι σαν τους... Ουόριορς της EuroLeague»

Ο Σον Κιλπάτρικ μιλώντας για την αναμέτρηση με την Χίμκι, την οποία και χαρακτήρισε... Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς της EuroLeague λόγω των καλών ποσοστών στα σουτ. 

Κιλπάτρικ: «Η Χίμκι είναι σαν τους... Ουόριορς της EuroLeague»

Ο Αμερικανός γκαρντ σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova είπε ότι «ακολουθώ αυτά που λέει ο προπονητής. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που προσαρμόζομαι. Το βασικό είναι να κερδίζουμε και αυτό είναι που μετράει. Έρχονται τα πλέι οφ και πρέπει να προλάβουμε. Αν πρέπει να μιλήσω για την προσαρμογή μου, μπορώ να πω πως έχω προσαρμοστεί πολύ καλά στο ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού».

Και συνέχισε: «Το θέμα ανάμεσα στις δύο εβδομάδες είναι πως έχουμε βελτιωθεί αμυντικά. Μετά την κακή ήττα επιστρέψαμε και δείχναμε διαφορετική ομάδα. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο στην προπόνηση. Η διαφορά όμως ήταν στην αμυντική εικόνα της ομάδας στα παιχνίδια κυπέλλου».

Όσο για τους σουτέρ της Χίμκι; «Είναι σαν τους... Γκολντεν Στέιτ της EuroLeague. Σουτάρουν πολύ καλά. Απλώνουν τους ψηλούς τους. Δουλεύουν όλη τη σεζόν με αυτό το στυλ και εμείς πρέπει να περιορίσουμε την δράση τους».