Μάρκοβιτς: «Έμπειρη ομάδα ο Παναθηναϊκός, από τις καλύτερες τα τελευταία χρόνια»

Gazzetta team
Μάρκοβιτς: «Έμπειρη ομάδα ο Παναθηναϊκός, από τις καλύτερες τα τελευταία χρόνια»
Ο Στεφάν Μάρκοβιτς μιλώντας για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Ρωσία (30/11, 19:00) έκανε ειδική αναφορά στην εμπειρία που διαθέτει η ελληνική ομάδα.

Ο Σέρβος γκαρντ της Χίμκι αρχικά είπε ότι «ο Παναθηναϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδε της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Πάντα προσπαθούν να φτάσουν στο Final 4, έχουν αυτό το όραμα. Γι' αυτό και περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Διαθέτουν κάποιους βετεράνους, που παίζουν πολλά χρόνια μαζί και είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε».

Και συνέχισε:«Ο Καλάθης είναι ο βασικός δημιουργός και η μηχανή της ομάδας. Ανοίγουν με εκείνον τον αιφνιδιασμό, ενώ έχει καλές συνεργασίες με τον Γκιστ όπως επίσης και με τον Λάσμε που επέστρεψε. Διαθέτουν πολλούς παίκτες με εμπειρία από την EuroLegue. Για παράδειγμα, ο Αντετοκούνμπο τούς δίνει ενέργεια στην άμυνα και στα επιθετικά ριμπάουντ. Θα πρέπει να κυνηγάμε όλες τις φάσεις στην άμυνα και να παίξουμε όπως στο τελευταίο μας παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας. Αν παίζεις καλή άμυνα, η επίθεση μετά γίνεται πιο εύκολη».