Μπαρτζώκας: «Η ΑΕΚ έπαιξε ζώνη 40 λεπτά, είχαμε προβλήματα με τα "παράθυρα"»

Gazzetta team
Μπαρτζώκας: «Η ΑΕΚ έπαιξε ζώνη 40 λεπτά, είχαμε προβλήματα με τα "παράθυρα"»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως τα προκριματικά του Παγκοσμίου έφεραν προβλήματα στην Χίμκι, ενώ στάθηκε και στη ζώνη που χρησιμοποίησε η ΑΕΚ στο μεταξύ τους φιλικό.

Στην ιστοσελίδα της Χίμκι μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος στάθηκε τόσο στα παράθυρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που δεν άφησαν ανεπηρέαστη την ομάδα του, όσο και στη... ζώνη που διάλεξε να παίξει ο Λούκα Μπάνκι στο φιλικό της ΑΕΚ με τους Ρώσους.

«Όλες οι ομάδες έχουν τα ίδια προβλήματα με τα παράθυρα της FIBA, όπως και εμείς. Δεν έχουμε τον Σβεντ, καθώς η ρωσική ομάδα έκανε τρεις εβδομάδες προετοιμασία. Καμία άλλη ομάδα δεν δούλεψε για τόσο πολύ καιρό.Ο Σβεντ πήγε στη Βαρκελώνη για υποχρεώσεις με την Euroleague. Ο Πράδερ είναι τραυματίας. Ο Μποστ ήταν με την Εθνική Βουλγαρίας και ο Μάρκοβιτς δεν είναι ακόμη έτοιμος. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από το τουρνουά της Κύπρου.

Η ΑΕΚ έπαιζε για 40 λεπτά ζώνη σε όλα τα ματς κι αυτό της επέτρεπε να κατακτήσει το τουρνουά. Αυτή δεν ήταν η δική μας προτεραιότητα. Με Μακάμπι είχαμε προβάδισμα 17 πόντων, αλλά περιόρισαν τους γκαρντ μας στο δεύτερο ημίχρονο. Σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού η ομάδα δεν έχει βελτιωθεί ακόμα»