«Είμαι μ@λ@κ@ς που δεν έχω μάθει ακόμη ελληνικά!» (gTV)

«Είμαι μ@λ@κ@ς που δεν έχω μάθει ακόμη ελληνικά!» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
«Είμαι μ@λ@κ@ς που δεν έχω μάθει ακόμη ελληνικά!» (gTV)
Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ με την Ζαλγκίρις Κάουνας, ο Νικ Καλάθης μιλάει στη Euroleague Greece για την εφετινή πορεία του Παναθηναϊκού, τις σκέψεις παραμονής του, την σχέση του με τον Διαμαντίδη και τα αγαπημένα του σουβλάκια.

Η σεζόν που διανύουμε, είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά του! Πρώτος σκόρερ (μ.ο. 13,9π.) του «τριφυλλιού» και πασέρ (8,4ασ.) της Euroleague, με τις εφετινές του εμφανίσεις, ο 29χρονος διεθνής point-guard έχει θέσει υποψηφιότητα για τον τίτλο του MVP, στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προκριθεί στο Final 4, ενώ αν συνεχίσει έτσι, έχει καπαρωμένη μία θέση στην καλύτερη πεντάδα της κανονικής περιόδου.

O λόγος για τον Νικ Καλάθη, που στον 6ο του χρόνο στην Ελλάδα και τον 7ο στην Ευρώπη, δείχνει όχι απλά να έχει προσαρμοστεί στη ζωή και το μπάσκετ της από 'δω πλευρά του Ατλαντικού, αλλά να σκέφτεται την παραμονή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό για αρκετά χρόνια. Ο ηγέτης των «πρασίνων» μιλάει στην Euroleague Greece για την ευρωπαϊκή πορεία των πρωταθλητών, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έρχεται, ενώ σχολιάζει το προπονητικό προφίλ του πρώην συμπαίκτη του, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και μιλάει για τον αγαπημένο του τρόπο ζωής στην Ελλάδα.