Ντιλέινι για Μπαρτζώκα: «Ο άνθρωπός μου»! (vid)

Ντιλέινι για Μπαρτζώκα: «Ο άνθρωπός μου»! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ντιλέινι για Μπαρτζώκα: «Ο άνθρωπός μου»! (vid)
H Euroleague δημοσίευσε ένα video-αφιέρωμα στον Γιώργο Μπαρτζώκα και ο Μάλκολμ Ντιλέινι έκανε retweet με ένα ιδιαίτερο σχόλιο!

Τον Μάλκολμ Ντιλέινι τον γνωρίσαμε στην Euroleague από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Μπάγερν Μονάχου ενώ το καλοκαίρι του 2014 απασχόλησε τον Ολυμπιακό, με τον τότε προπονητή των Πειραιωτών, Γιώργο Μπαρτζώκα, να τον θέλει στο μεγάλο λιμάνι, αλλά ο Αμερικανός γκαρντ είχε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και προτίμησε τα χρήματα της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Η μοίρα τα έφερε έτσι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνάντησε τον Μάλκολμ Ντιλέινι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, με τους δύο άνδρες να έχουν μία άριστη συνεργασία, επικοινωνία και σχέση μεταξύ παίκτη και προπονητή. Ο Έλληνας κόουτς του έδωσε τον ρόλο του ηγέτη και ο Αμερικανός γκαρντ αντεπεξήλθε πλήρως στις απαιτήσεις, οδηγώντας την ρωσική ομάδα στο πρώτο Final Four της ιστορίας της, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Ντιλέινι συνεχίζει την καριέρα του στο ΝΒΑ με τους Χοκ όμως δεν ξεχνάει τον πρώην προπονητή του. Η Euroleague δημοσίευσε ένα video για τον Μπαρτζώκα και ο Αμερικανός το αναπαρήγαγε γράφοντας «ο άνθρωπός μου»!