Μόσχας - Παναθηναϊκός 81-63

Μόσχας - Παναθηναϊκός 81-63

Gazzetta team
Μόσχας - Παναθηναϊκός 81-63
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε νέα βαριά ήττα στην EuroLeague, αυτή τη φορά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 81-63 και πλέον καλείται να επανασυνταχθεί άμεσα εν όψει του αγώνα με τη Φενέρ (27/10) στο ΟΑΚΑ.

Η «διαβολοβδομάδα» ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό, αφού παρουσίασε συμπτώματα... Βαρκελώνης και στην Μόσχα. Βέβαια αυτή τη φορά δεν παραδόθηκε άνευ όρων και ίσως το τελικό 81-63 υπέρ της ΤΣΣΚΑ να μην αντικατοπτρίζει στο 100% την εικόνα του αγώνα. Αν και η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε από το ξεκίνημα τον πλήρη έλεγχο στο ματς, οι «πράσινοι» προσπάθησαν να κάνουν την αντεπίθεσή τους, μείωσαν στους εννέα πόντους στη λήξη της τρίτης περιόδου (60-51). Όμως ο Ροντρίγκεθ συνέχισε τον... χαβά του και μαζί με τον Κάιλ Χάινς οδήγησαν την ΤΣΣΚΑ σε μια εύκολη -όπως αποδείχθηκε- επικράτηση.

Στα αξιοσημείωτα του ματς οι αποβολές των Τζέιμς Γκιστ και Νάντο Ντε Κολό, με τον Γάλλο να χτυπάει... ύπουλα τον Αμερικανό σε μια φάση και τον παίκτη του Παναθηναϊκού να μην αποδέχεται τη συγνώμη του Ντε Κολό με αποτέλεσμα να απειληθεί σύρραξη. Τελικά οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν και δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Ο Καλάθης δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, ο Λεκαβίτσιους προσπάθησε να τον καλύψει, ενώ ο Κέι Σι Ρίβερς να αποτελούσε τη σταθερή αξία των «πρασίνων» στην επίθεση. Καλός βαθμός για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος συμμάζεψε την κατάσταση στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά τη στιγμή που ανέλαβε το μαρκάρισμα του Ροντρίγκεθ.