Παναθηναϊκός: Το χειροκρότημα και το μπράβο του Μακρόν σε «πράσινους» οπαδούς σε ξενοδοχείο του Βερολίνου (vid)

Παναθηναϊκός: Το χειροκρότημα και το μπράβο του Μακρόν σε «πράσινους» οπαδούς σε ξενοδοχείο του Βερολίνου (vid)

Newsroom
Το «χειροκρότημα» του Μακρόν σε οπαδούς του Παναθηναϊκού σε ξενοδοχείο του Βερολίνου (vid)
Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμάνουελ Μακρόν συνάντησε εκστασιασμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού σε ξενοδοχείο στο Βερολίνο μετά την κατάκτηση της Euroleague και πήγε κοντά τους για να τους δώσει τα συγχαρητήριά του.

Από τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση της Euroleague δεν γλίτωσε ούτε και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμάνουελ Μακρόν. Ο αρχηγός του γαλλικού κράτους που βρίσκεται στο Βερολίνο για προγραμματισμένη επίσκεψη συνάντησε στο λόμπι του ξενοδοχείου του μία ομάδα οπαδών των «πρασίνων» που πανηγυρίζαν για τον 7ο ευρωπαϊκό τίτλο του κλαμπ.

Αμέσως μόλις τον αντιλήφθηκαν, τον φώναξαν κοντά τους και τον χαιρέτησαν. Στην συνέχεια του ζήτησαν να τηλεφωνήσει την επόμενη μέρα στον Ματίας Λεσόρ για να τον συγχαρεί, αφού πρόκειται για παίκτη της εθνικής Γαλλίας.

Εκείνου αφού τους έδωσε το χέρι, τους χειροκρότησε λέγοντάς τους «μπράβο» για την μεγάλη αυτή επιτυχία του συλλόγου τους. Ύστερα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού ζήτησαν από τον πρόεδρο της Γαλλίας να πει «Παναθηναϊκός για πάντα», με τον ίδιο να γελάει και να αποκρίνεται πως μόλις τους είδε, είπες στους άνδρες της ασφάλειάς του πως πρόκειται για οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Δείτε το βίντεο με τον Μακρόν:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.