Γουόκαπ στο Gazzetta: «Αφήσαμε μια ευκαιρία να χαθεί και τις τρεις χρονιές» (vid)

Γουόκαπ στο Gazzetta: «Αφήσαμε μια ευκαιρία να χαθεί και τις τρεις χρονιές» (vid)

Γουόκαπ
Για την ευκαιρία σε τρία συνεχόμενα Final Four που άφησε ο Ολυμπιακός, μίλησε ο Τόμας Γουόκαπ στην κάμερα του Gazzetta. Αποστολή στο Βερολίνο: Αντώνης Καλκαβούρας.

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στο Gazzetta μετά την ολοκλήρωση του Final Four και την 3η θέση στην οποία τερμάτισε ο Ολυμπιακός, μετά και τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε.

Ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του άφησε μία ευκαιρία να χαθεί και τις τρεις χρονιές.

Οι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ

«Είναι χρήσιμο να βγαίνεις και να παίζεις μετά από έναν χαμένο ημιτελικό, προκειμένου να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις. Τώρα μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη γεύση. Δεν είναι ευχάριστο προφανώς, αλλά σε βοηθά να το αφήσεις πίσω και να κοιτάξεις τους τελικούς. Δεν ήταν η άμυνα το πρόβλημα, ποτέ δεν ήταν στη σεζόν.

Υπήρχαν συγκεκριμένα ματς που δε σκοράραμε πολύ ή είχαμε ένα δεκάλεπτο που δε δουλέψαμε καλά, όμως η άμυνα ήταν πάντα εκεί. Με αυτήν πήραμε νίκες, δήλωνε ποιοι είμαστε. Είναι η ταυτότητά μας.

Κανείς δε διαμαρτύρεται για την επίθεσή μας κόντρα στη Ρεάλ. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν τους σταματήσαμε από το να βάζουν καλάθια σε κάθε κατοχή, έβαλα 50 πόντους στο ημίχρονο. Όταν κοιτάξεις πίσω σε 10-20 χρόνια θα πεις χάσαμε έτσι, χάσαμε αλλιώς. Και εμείς είχαμε τρεις ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιήσαμε, αλλά που μου αρέσει είναι ότι ο στόχος παραμένει ίδιος και αυτός παραμένει η EuroLeague».

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.