Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ήμουν πιο αγχωμένος από τον Κώστα, μακάρι να το σηκώσει»!

Newsroom
.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε πιο... αγχωμένος από τον Κώστα και εξήγησε πως όσο είναι ο αδελφός του στο παρκέ, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR προκρίθηκε στον τελικό της EuroLeague μετά το 73-57 επί της Φενέρμπαχτσε και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο για πρώτη φορά μετά το 2011 απέναντι στον Ολυμπιακό ή τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην UBER Arena βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ανέλαβε χρέη... δημοσιογράφου και πήρε συνέντευξη από τον αδελφό του, Κώστα!

Στη συνέχεια μίλησε στην κάμερα της NOVA τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Χάρηκα πολύ που κέρδισε η ομάδα του αδελφού μου, μακάρι να το σηκώσει! Ήμουν πιο αγχωμένος από εκείνον. Μακάρι την Κυριακή να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα του. Είτε βάλει 25 πόντους, είτε δυο. Τον χάρηκα σήμερα, δεν κατέβασε κεφάλι, χαίρομαι να τον βλέπω όταν απολαμβάνει το παιχνίδι και παίζει με ενέργεια. Τον εμπιστεύομαι. Όσον είναι ο Κώστας στο παρκέ, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Όχι μόνο ο αδελφός μου, αλλά και ο Σλούκας! Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή! Είπα στον Πίπεν πως αυτό που είδε δεν ήταν τίποτα! Να έλθει να δει έναν τελικό στην Ελλάδα»!

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.