instacar: Το Final Four της Euroleague έχει και τρίτη ελληνική συμμετοχή

Branded Content Team
...
Η πρώτη πλήρως ψηφιακή υπηρεσία μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα, το instacar, έρχεται στο Final Four ως επίσημος χορηγός της Euroleague!

Οι μέρες πλησιάζουν, η ανυπομονησία φουντώνει: Το τριήμερο 24-26 Μαΐου, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague, μαζί με Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης. Στο πλευρό τους θα βρεθεί και το instacar, η πλέον δυναμική ελληνική εταιρεία με υπηρεσίες ευέλικτου leasing και πώλησης Οχημάτων, ως επίσημος χορηγός της Euroleague.

Το instacar μας συστήθηκε στο χώρο του επαγγελματικού μπάσκετ με μια δυναμική πρωτοβουλία. Ήταν η Πορτοκαλί Κερκίδα, την οποία είδαμε για πρώτη φορά σε αγώνα του Περιστερίου Bwin, όταν η ομάδα των Δυτικών Προαστίων φιλοξένησε στους εντός έδρας αγώνες της παιδιά από ιδρύματα και οργανισμούς παιδικής προστασίας, που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν για πρώτη φορά την εμπειρία ενός αγώνα μπάσκετ, με ανταγωνιστικούς αντιπάλους όπως η ισπανική Μάλαγα και ο ΠΑΟΚ. Στον πρώτο αγώνα, έδωσαν το παρόν 10 παιδιά από την ΕΛΕΠΑΠ, την οποία στήριξε το instacar στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας, ενώ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (13/1/12024), έδωσαν το παρόν 30 παιδιά από την ΕΛΕΠΑΠ και τα Παιδικά Χωριά SOS.

...

Το ταξίδι φυσικά, δεν σταμάτησε εκεί. Η στήριξη στον αθλητισμό αποτελεί ενεργό μέρος της στρατηγικής του instacar. Πρόκειται άλλωστε για μια εταιρεία που διατηρεί συνεργασίες με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, την ΚΑΕ Περιστέρι Bwin και τα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ, τις οποίες υποστηρίζει χορηγικά και αναπτύσσει κοινές δράσεις για την ενδυνάμωση της εμπειρίας του φιλάθλου.

...

Στον δρόμο για το Κύπελλο

Και επειδή τα ταξίδια για τo instacar δεν έχουν τέλος, το ίδιο και η στήριξη στον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι, η χορηγική υποστήριξη στην απόλυτη μάχη της Euroleague, το Final Four του Βερολίνου, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού AKTOR, της Ρεάλ Μαδρίτης, του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε, είναι γεγονός.

«Μια ιστορική στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό, μια σημαντική στιγμή για το instacar η συμμετοχή μας σε μια κορυφαία αθλητική διοργάνωση, ως επίσημος χορηγός. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η συμμετοχή μας συμπίπτει με το γεγονός ότι οι δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες μπάσκετ ενδέχεται να συναντηθούν στον τελικό της Euroleague. Έχοντας διανύσει μια διαδρομή λίγων ετών από τη δημιουργία μας, δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει με ικανοποίηση ότι είμαστε σε θέση να υποστηρίζουμε διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας, χάρη στην εμπιστοσύνη των πελατών μας, των επενδυτών μας αλλά και τη συνεχή προσπάθεια των ανθρώπων του instacar» σημείωσε σχετικά ο Αντώνης Σαμοθράκης, CEO και co-founder του instacar.

...

Τι θα μας χαρίσει το instacar, στο πλαίσιο της συνεργασίας της εταιρείας με την EuroLeague; Οι συνδρομητές του θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μέσω διαγωνισμών, εισιτήρια για τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό του Final Four. Παράλληλα, η ελληνική εταιρεία θα βρίσκεται και στην Uber Arena του Βερολίνου κατά τη διεξαγωγή των αγώνων, με παρουσία στη Fan Zone και προσφορά συλλεκτικών δώρων. Στην αποστολή του instacar στη Γερμανία θα είναι βέβαια και η πορτοκαλί μασκότ, Car Boldie.

Στην πιο κρίσιμη στιγμή της φετινής χρονιάς για τον Παναθηναϊκο ΑΚΤΟR και τον Ολυμπιακό, το instacar θα είναι εκεί. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Καλή επιτυχία στις ομάδες μας!

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.