Γκριγκόνις: «Οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε»

Γκριγκόνις: «Οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε»

Newsroom
Γκριγκόνις: «Οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε»
Όλα όσα δήλωσε ο Μάριους Γκριγκόνις λίγο πριν αρχίσει το ταξίδι του Παναθηναϊκού για το Βερολίνο και το Final Four της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ταξιδεύει με προορισμό το Βερολίνο ώστε να αγωνιστεί στο Final Four της Euroleague, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τη Φενέρμπαχτσε. Ο Μάριους Γκριγκόνις, στις δηλώσεις του λίγο πριν την αναχώρηση, αναφέρθηκε στο πως αισθάνεται ο ίδιος για την παρθενική του συμμετοχή ενώ μίλησε και για το αν η Λιθουανία θα στηρίξει τον ίδιο ή τον Σάρας Γιασικεβίτσιους.

«Υπάρχει μεγάλη προσμονή, είναι μία καλή και νέα πρόκληση. Πρώτη φορά για εμένα οπότε προσπαθώ να χαρώ τη κάθε στιγμή.

Έχω καλές αναμνήσεις από το Βερολίνο, ξέρω την πόλη οπότε είναι ωραίο που γίνεται στη συγκεκριμένη πόλη.

Θα δούμε πως θα πάει το παιχνίδι, το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Σε αυτό το σημείο της σεζόν νομίζω ότι όλοι ξέρουν ο ένας τον άλλον, ύστερα από τόσα πολλά παιχνίδια. Έχουμε παίξει ήδη δύο φορές κόντρα στη Φενέρ οπότε θα δούμε αν έχουμε πλάνο αλλά στην τελική είναι οι μικρές λεπτομέρειες που θα κρίνουν το ματς.

Ο Σλούκας δεν μας έχει πει κάτι ακόμα. Ίσως αργότερα, ακόμη έχουμε μερικές προπονήσεις μπροστά μας πριν το παιχνίδι οπότε πιστεύω αργότερα.

Η χώρα μου πιστεύω θα υποστηρίξει περισσότερο τον Σάρας καθώς είναι πιο διάσημος αλλά ο δικός μου κύκλος θα με στηρίξει. Γενικότερα όμως η Λιθουανία θα στηρίξει τον Σάρας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.