«Καταγγελία Γιάραμαζ κατά Παρτίζαν και Ομπράντοβιτς»

«Καταγγελία Γιάραμαζ κατά Παρτίζαν και Ομπράντοβιτς»

Newsroom
Ο Γιάραμαζ στην Παρτίζαν
O Όγκνιεν Γιάραμαζ κατήγγειλε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την Παρτίζαν σύμφωνα με την Republika.

Η Παρτίζαν σκουπίστηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στους τελικούς της ABA Liga, όμως τα προβλήματα συνεχίζονται για την ομάδα του Ομπράντοβιτς. Σύμφωνα με την Republika, ο Όγκνιεν Γιάραμαζ προχώρησε σε καταγγελία στην Ένωση Παικτών της Euroleague κατά του Ομπράντοβιτς και της Παρτίζαν.

Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί και επίσημα, αλλά υπάρχουν φήμες ότι ο παίκτης φέρεται να κατήγγειλε τις συνθήκες προπόνησης. Ο παίκτης δεν έπαιξε στους τελικούς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και στα τελευταία ματς της Euroleague.

Σχετικά με την ομάδα, ο παίκτης παραπονέθηκε για καθυστέρηση στην καταβολή μισθού, ωστόσο η καταγγελία δεν έγινε δεκτή, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα η καταγγελία έγινε πριν περάσει το όριο των 30 ημερών καθυστέρησης στον μισθό, με τα χρήματα τελικά να μπαίνουν στον λογαριασμό του παίκτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.