Παπανικολάου για την πιο αστεία στιγμή: «Ο Λάρι είναι μια κατηγορία μόνος του, έχει δώσει μπόλικο ψωμάκι» (vid)

Παπανικολάου για την πιο αστεία στιγμή: «Ο Λάρι είναι μια κατηγορία μόνος του, έχει δώσει μπόλικο ψωμάκι» (vid)

Newsroom
Παπανικολάου
Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν να παραθέτουν τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές τους στην Euroleague, όπως επίσης και τις πιο... αστείες. Τρομερές ατάκες από Παπανικολάου και Σίκμα για Λαρεντζάκη.

Οι Κώστας Παπανικολάου, Λουκ Σίκμα και Ναζ Μήτρου-Λονγκ μίλησαν για την καλύτερη, την χειρότερη και την πιο αστεία στιγμή τους τη φετινή σεζόν στην Euroleague, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να αποτελεί τον... κοινό παρονομαστή για όλους!

«Ό,τι περιλαμβάνει τον Λάρι; Ξέρω 'γω; Είναι μια κατηγορία μόνος του. Έχει δώσει μπόλικο ψωμάκι στον κόσμο. Οπότε εκεί θα παίξουμε» σχολίασε ο Κώστας Παπανικολάου, ενώ ο Λουκ Σίκμα είπε: «Η πιο αστεία στιγμή είναι ότι έχει να κάνει με τον Λαρεντζάκη. Ο τύπος είναι μια κωμωδία και σε κάνει να γελάς κάθε στιγμή». Όσο για τον Μήτρου Λονγκ; «Η σχέση του Λαρεντζάκη με τον κόουτς. Όποτε κοντράρει ο ένας τον άλλον γίνεται εχθρικό όμως αγαπάει ο ένας τον άλλον. Και νομίζω ότι αυτό προκαλεί πάντα ένα καλό γέλιο».

Για την καλύτερη στιγμή ο Παπανικολάου επέλεξε το Game 5 με την Μπαρτσελόνα, ο Μήτρου-Λονγκ το αντίστοιχο Game 4 όπως και την επιστροφή του Μιλουτίνοφ, ενώ ο Σίκμα το Game 1 στη Βαρκελώνη. Αντίστοιχα ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε ότι η χειρότερη στιγμή του ήταν ο τραυματισμός του Μιλουτίνοφ μέσα στη σεζόν, ενω οι Μήτρου-Λονγκ και Λουκ Σίκμα την η ήττα στο Game 3 από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.