Χεζόνια: «Η Μπαρτσελόνα προσφέρει τρομερά λεφτά για να τον αποκτήσει»

Ο Μάριο Χεζόνια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Μία «βόμβα» από την Ισπανία έρχεται ώστε να... ταράξει τα νερά στην υπόθεση του που θα παίζει από τη νέα σεζόν ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος ακούγεται και για τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το ισπανικό Radio Nacional, η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να προσφέρει τρελά λεφτά ώστε να κάνει δικό της από τη νέα χρονιά τον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος έχει απορρίψει την προσφορά επέκτασης του συμβολαίου από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, η καταλανική ομάδα φαίνεται πως μπαίνει δυναμικά στο κόλπο της διεκδίκησης του φόργουορντ από την Κροατία, αφού είναι διατεθειμένοι να του δώσουν συμβόλαιο το οποίο θα έχει αποδοχές μεικτά 7 εκατομμύρια ευρώ!

Πριν από λίγους μήνες η Marca είχε αποκαλύψει ότι ο «Super Mario» θα επέστρεφε από τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Παναθηναϊκό AKTOR, ωστόσο το τοπίο ακόμη και τώρα δεν είναι ξεκάθαρο. Τη φετινή σεζόν στην κανονική διάρκεια της Euroleague, ο Χεζόνια μετράει κατά μέσο όρο από 13,7 πόντους με 4,4 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ σε 22:47 λεπτά εντός παρκέ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.