Γιανκούνας: «Κάνουμε τα πάντα για να μείνει ο Έβανς στη Ζαλγκίρις»!

Newsroom
Έβανς-Πίτερς
Ο Παούλιους Γιανκούνας ανέλαβε χρέη προέδρου στη Ζαλγκίρις και αναφέρθηκε στο status του Κίναν Έβανς, η περίπτωση του οποίου έχει έλθει στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα για τον Ολυμπιακό.

Ο εμβληματικός αρχηχός της Ζαλγκίρις, Παούλιους Γιανκούνας ανέλαβε την προεδρία του κλαμπ και στις προγραμματικές δηλώσεις του, αναφέρθηκε στον Κίναν Έβανς.

Τις προηγούμενες ημέρες, άλλωστε, ένα δημοσίευμα από τη Λιθουανία ανέφερε ότι η Ζαλγκίρις έκανε πρόταση 1.5 εκατομμυρίου ευρώ ετησίως στον Αμερικανό γκαρντ, η οποία απορρίφθηκε αφού σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Έβανς θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του, ο Γιανκούνας ανέφερε επί του θέματος: «Η ομάδα κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορεί για να τον κρατήσει. Ξέρουμε πολύ καλά τι παίκτης είναι και το επίπεδο που παίζει. Οι μεγάλες ομάδες της EuroLeague παλεύουν για να τον πάρουν. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία τόσο με τον Κίναν, όσο και με τον μάνατζέρ του και πραγματικά κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε. Δεν ξέρω ποια θα είναι η απόφασή του».

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ήδη διαψεύσει δημοσίευμα που την ήθελε να έχει συμφωνήσει με τον Έβανς, στις 26 Μαρτίου. Τη φετινή σεζόν ο 28χρονος Αμερικανός μέτρησε 17.3 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε 34 αγώνες.