EuroLeague: Ο Σλούκας μοιράστηκε με Χάουαρντ και Νάναλι το βραβείο του MVP της 34ης αγωνιστικής

Σλούκας
Η εμφάνιση του Κώστα Σλούκα απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου του έδωσε το βραβείο του πολυτιμότερου για την 34η αγωνιστική, παρέα όμως με τους Μάρκους Χάουαρντ και Τζέιμς Νάναλι.

Ο Παναθηναϊκός είχε αρκετούς πρωταγωνιστές στην επικράτησή του επί της Άλμπα, που του χάρισε και τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια της EuroLeague. Πρώτος μεταξύ αυτών ο Κώστας Σλούκας. Ο γκαρντ των «πρασίνων» πραγματοποίησε μια ακόμα πολύ γεμάτη εμφάνιση και μοιράστηκε το βραβείο του MVP της 34ης αγωνιστικής, μαζί με τους Μάρκους Χάουαρντ και Τζέιμς Νάναλι.

Ο Σλούκας συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, μετρώντας 16 πόντους με 2/3 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 3/4 βολές. Μαζί με τα παραπάνω μοίρασε και 7 τελικές πάσες, 4 ριμπάουντ για να φέρει άλλη μία νίκη στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο στην αγωνιστική αυτή δεν ήταν μόνος. Ο Μάρκους Χάουαρντ σημείωσε 34 πόντους στη νίκη της Μπασκόνια επί της Βίρτους, που τη φέρνει στην 8η θέση και τη μετατρέπει σε πιθανή αντίπαλο του Παναθηναϊκού αν κερδίσει στο play in τη Μακάμπι.

Και μαζί με τους Σλούκα, Χάουαρντ ήταν και ο Τζέιμς Νάναλι. Στην τελευταία παράσταση της Παρτίζαν για τη φετινή EuroLeague, Ο Νάναλι σκόραρε 19 πόντους με 4 ασίστ και 2 ριμπάουντ, για να επικρατήσουν οι «ασπρόμαυροι» της Βαλένθια.

Η εμφάνιση των Σλούκα, Χάουαρντ και Νάναλι

@Photo credits: INTIME