Ολυμπιακός: Με Μπαρτσελόνα στα play off, μόνο στον τελικό με Παναθηναϊκό

Ο Γουόκαπ
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Φενέρ στην παράταση και θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στα play off με μειονέκτημα έδρας. Στον τελικό συναντιούνται αν περάσουν οι αιώνιοι.

Τον αντίπαλο του για τα play off της Euroleague έμαθε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες επικράτησαν της Φενέρ στο ΣΕΦ με show του Κάνααν στην παράταση με 84-81, πήραν την 5η θέση της regular season και θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας. Οι Τούρκοι θα παίξουν με τη Μονακό. Οι αιώνιοι συναντιούνται μόνο στον τελικό της διοργάνωσης.

Kατά την εξέλιξη του ματς, άλλαξε πολλές φορές το προβάδισμα και το ποιος θα είναι ο αντίπαλος της κάθε ομάδας. Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση στο ΣΕΦ που κρίθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο.

Οι Πειραιώτες είχαν κοντραριστεί με τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ στα playoffs της Euroleague το 2015. Στις 23/4/2015 ήταν το Game 4 της σειράς των playoffs με τους Καταλανούς και το σκορ της σειράς ήταν ήδη στο 2-1. Ο Ολυμπιακός τότε κατάφερε να πάρει το θρίλερ του Game 4 με τρίποντο νίκης του Πρίντεζη και να προκριθεί στο Final Four.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.