Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Επιστρέφει στη 12άδα ο Μιλουτίνοφ μετά από 81 μέρες

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Επιστρέφει στη 12άδα ο Μιλουτίνοφ μετά από 81 μέρες

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δηλώνει παρών στη 12άδα του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Εκτός παραμένει ο Φίλιπ Πετρούσεφ.

Μετά από 81 ημέρες ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επιστρέφει στη δράση. Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού εδώ και μία εβδομάδα έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Πειραιωτών και θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την αναμέτρηση της 34ης αγωνιστικής της EuroLeague με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός θα έχει τον Μιλουτίνοφ ξανά, μετά το παιχνίδι του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον 2ο γύρο της Stoiximan Basket League, όταν και αποχώρησε με τραυματισμό στον αστράγαλο. Από τις 22/1 ο Σέρβος δεν είχε ξαναπατήσει παρκέ, πέραν των προπονήσεων, αλλά τώρα επιστρέφει για να βοηθήσει στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Εκτός ωστόσο παραμένει ο Φίλιπ Πετρούσεφ, που δεν έχει μπει ακόμα σε φουλ ρυθμούς, μετά τον τραυματισμό του στο ματς απέναντι στη Βιλερμπάν. Ο Μιλουτίνοφ συμπληρώνει την τριάδα των σέντερ του Ολυμπιακού, παίρνοντας τη θέση του Ίγκνας Μπραζντέικις στη 12άδα.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε

  • PG: Γουόκαπ, Γουίλιαμς Γκος, Μήτρου Λονγκ
  • SG: Κάνααν, Λαρεντζάκης
  • SF: Παπανικολάου, ΜακΚίσικ
  • PF: Πίτερς, Σίκμα
  • C: Φαλ, Ράιτ, Μιλουτίνοφ
@Photo credits: eurokinissi