Αταμάν: Το 66% ψήφισε τον Τούρκο ως τον καλύτερο προπονητή της Euroleague

Αταμάν: Το 66% ψήφισε τον Τούρκο ως τον καλύτερο προπονητή της Euroleague

Αταμαν
Το Gazzetta άνοιξε τον διάλογο με τους αναγνώστες οι οποίοι κλήθηκαν να ψηφίσουν εάν ο Εργκίν Αταμάν είναι ο καλύτερος προπονητής της φετινής Euroleague.

Λίγο μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν, το Gazzetta ζήτησε τη γνώμη των αναγνωστών αναφορικά με τον coach of the year στην Euroleague και αν πρέπει να βρεθεί στα χέρια του Εργκίν Αταμάν για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Μπορεί να υπολείπεται μία ακόμα αγωνιστική μέχρι το τέλος της regular season ωστόσο οι «πράσινοι» ΄έχουν «αγκαλιάσει» την 2η θέση στην κανονική διάρκεια καθώς χρειάζονται άλλη μια νίκη απέναντι στην ουραγό και αδιάφορη Άλμπα Βερολίνου στο κατάμεστο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός έχει κάνει άλμα 15 θέσεων υπό τις οδηγίες του Τούρκου τεχνικού ο οποίος παρέλαβε την ομάδα στην 17η (και προτελευταία) θέση της κατάταξης και την έστειλε στην 2η, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μια θέση που εξασφαλίζει στον Παναθηναϊκό και το πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Στο poll του Gazzetta απάντησαν 11.676 αναγνώστες, εκ των οποίων το 66% και πιο συγκεκριμένα οι 7.664 από αυτούς, θεώρησαν ότι ο Αταμάν είναι ο καλύτερος προπονητής στην φετινή Euroleague. Αντίθετα διαφώνησε το υπόλοιπο 34% και οι 4.012 αναγνώστες οι οποίοι θεώρησαν ότι πρέπει να δοθεί το σε άλλον προπονητή το βραβείο του coach of the year.

Δείτε τα αποτελέσματα του poll