Ο Ντόρσεϊ... άναψε φωτιές: «Έλλειψη σεβασμού, ανυπομονώ για τη σεζόν 2024-25»

Ο Ντόρσεϊ... άναψε φωτιές: «Έλλειψη σεβασμού, ανυπομονώ για τη σεζόν 2024-25»

Newsroom
Ντόρσεϊ
Ένα tweet του Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν αρκετό για να φουντώσει τις φήμες περί νέας μπασκετικής στέγης από το καλοκαίρι, μιας και ο ίδιος φαίνεται πως είναι απογοητευμένος από την αντιμετώπιση της Φενέρμπαχτσε.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έβαλε... φωτιά στις συζητήσεις για την ομάδα στην οποία θα βρεθεί την επόμενη σεζόν. Ο ομογενής γκαρντ με ένα tweet φαίνεται πως δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τον τρόπο που του φέρονται στη Φενέρμπαχτσε και άφησε υπόνοιες για υπογραφή νέου συμβολαίου το καλοκαίρι.

«Έλλειψη σεβασμού στον μεγαλύτερο βαθμό. Ανυπομονώ για τη σεζόν 24/25» έγραψε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και ουσιαστικά τοποθετεί τον εαυτό του προς συζήτηση για το καλοκαίρι.

Ο Ντόρσεϊ αποτελεί έναν εκ των παικτών που θα απασχολήσουν την αγορά το καλοκαίρι, μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ το ελληνικό του διαβατήριο φυσικά δεν αφήνει ασυγκίνητους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο πρώην γκαρντ των «ερυθρολεύκων» αγωνίζεται στη φετινή EuroLeague κάτι περισσότερο από 18 λεπτά με 9.2 πόντους μέσο όρο, μετρώντας 47.4% από το τρίποντο, με 1.6 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ.

Το tweet του Τάιλερ Ντόρσεϊ

@Photo credits: eurokinissi