ΓεροΓιοβάισα: Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει στο Βελιγράδι την επιχείρηση «5Χ5»

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
pao_bc
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα στο ΣΕΦ και ο ΓεροΓιοβάισα σας παραθέτει τις σκέψεις του.

Και τώρα... αντεπίθεση! Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ έπειτα από τρεις διαδοχικές νίκες στην Euroleague και στο Βελιγράδι καλείται να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (21:00) και να ξεκινήσει σερί τετράδας. Το Τριφύλλι έχει μπροστά του τον στόχο να κάνει το 5Χ5 και ευελπιστεί να κλειδώσει το εισιτήριο της τετράδας, ευελπιστώντας πως η Φενέρ κάπου θα... στραβοπατήσει στις τελευταίες στροφές.

Η ομάδα του Αταμάν πρέπει να βγάλει αντίδραση μετά την κακή εμφάνιση στο Φάληρο και πιστεύω πως μπορεί να φύγει απόψε με το «διπλό». Το διπλό με handicap -5.5 πόντους πληρώνει στο 1.91. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως θα βγουν οι Over 11.5 πόντοι του Ντίνου Μήτογλου σε τιμή διπλασιασμού (2.00), όπως και από πλευράς Σέρβων οι Over 11.5 πόντοι του Νέντοβιτς στο 1.83.

Νωρίτερα στις 19:45 η Φενέρ θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα και παρόλο που εμφανίζεται ως φαβορί εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος. Η νίκη των Μπλαουγκράνα με handicap +5.5 πόντους δίνει 1.87 και πιστεύω πως μπορεί να βγει και μάλιστα με σχετική ευκολία.

Τέλος για το Basketball Champions League η αδιάφορη ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα που παίζει για τη... ζωή του. Αυτό δεν σημαίνει πως η Βασίλισσα θα είναι αδιάφορη ή μπλαζέ. Θα χτυπήσει το ματς παρόλο που δεν έχει να κερδίσει κάτι. Η επιλογή μου είναι οι Over 166.5 πόντοι σε απόδοση 1.91.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα