Τρινκιέρι: «Στη Βίρτους παίζουν άμυνα όπως κάποτε ο Μαλντίνι και ο Νέστα»

Ο Τρινκιέρι για την ήττα της Μπάγερν στο ΟΑΚΑ
Στην αγαπημένη του Μίλαν αναφέρθηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την άμυνα της Βίρτους Μπολόνια λίγο πριν την υποδεχτεί στο Κάουνας για την 30ή αγωνιστική της EuroLeague.

Η Ζάλγκιρις υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια στο Κάουνας το βράδυ της Τρίτης (20:00) με τον Αντρέα Τρινκιέρι να αναφέρεται στους συμπατριώτες του με τρόπο... ποδοσφαιρικό.

Συγκεκριμένα ο Τρινκιέρι τόνισε πόσο καλή ομάδα παραμένει η Βίρτους, συγκρίνοντας τους Χάκετ, Παγιόλα και Κορντινιέ με το δίδυμο Νέστα - Μαλντίνι. Ο Ιταλός άλλωστε είναι δηλωμένος φαν της Μίλαν και στάθηκε στους θρύλους της άμυνάς της, πριν την αποψινή αναμέτρηση.

«Έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, ειδικά μετά από τρεις ήττες που μας έχουν απομακρύνει από τις πρώτες δέκα θέσεις. Ο Χάκετ, ο Παγιόλα, ο Κορντινιέ είναι μέσα στους καλύτερους αμυντικούς πάνω στην μπάλα σε ολόκληρη την EuroLeague. Παίζουν άμυνα όπως ο Πάολο Μαλντίνι και ο Αλεσάντρο Νέστα κάποτε στη Μίλαν. Δε χρειάζονται βοήθεια, μπορούν να μαρκάρουν οποιονδήποτε στο ένας εναντίον ενός» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Τρινκιέρι, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρόλαντ Σμιτς για αυτήν την εβδομάδα.