Μήτογλου: «Πολλά μπορούν να αλλάξουν στην κατάταξη, να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε»

Newsroom
Μήτογλου
Ο Ντίνος Μήτογλου έκανε ειδική αναφορά στα λάθη της ομάδας του, τα οποία και της στέρησαν τη δυνατότητα να φτάσει στην τελική επικράτηση μέσα στο ΣΕΦ.

Ο διεθνής φόργουορντ ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR στο ντέρμπι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας έχοντας 11 πόντους και 16 ριμπάουντ (σ.σ. ρεκόρ καριέρας) ωστόσο δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του: «Ήταν ένα ματς το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, χάσαμε κάποια μεγάλα σουτ και μας τιμώρησε ο Ολυμπιακός, που έπαιξε σκληρά. Πήρε τη διαφορά εμείς κυνηγούσαμε. Κάναμε πάρα πολλά λάθη και πρέπει να βελτιώσουμε αυτόν τον τομέα» είπε στη Nova ο Μήτογλου.

Όσο για την εμφάνιση του Μόουζες Ράιτ; «Έπαιξε καλά, ήταν δυναμικός, αλλά είναι ένα σύνολο ο Ολυμπιακός που μας τιμώρησε. Τρέχαμε και κυνηγούσαμε διαρκώς. Πρέπει να το διαχειριστούμε, είμαστε μαθημένοι στην πίεση. Πήραμε περισσότερα ριμπάουντ, αλλά τελικά χάσαμε».

Ενώ μιλώντας για τη συνέχεια και την κατάταξη όπως διαμορφώθηκε, είπε: «Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στη βαθμολογία, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι γρήγορα και να προχωρήσουμε. Πρέπει να εστιάσουμε στα επόμενα παιχνίδια και να συνεχίσουμε».

@Photo credits: INTIME