Αρμάνι Μιλάνο: Πρόβλημα με Μίροτιτς

Newsroom
Ο Μίροτιτς της Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στη Σάσαρι
Η Αρμάνι θα παραταχθεί κόντρα στη Βιλερμπάν (1/3, 21:00) δίχως τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους Γάλλους.

Η Αρμάνι Μιλάνο θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στο Play-In της EuroLeague, συνεχίζοντας από τη 12η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 11-15 και απέχοντας δυο νίκες από τη δέκατη Βαλένθια (13-14).

Το καλεντάρι της 27ης αγωνιστικής της regular season έστειλε την ομάδα του Έτορε Μεσίνα στη Γαλία για την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν (1/3, 21:00) και λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ, το Μιλάνο ενημέρωσε ότι ο Νίκολα Μίροτιτς δεν θα αγωνιστεί.

Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και τέθηκε εκτός αγώνα. Φέτος μετράει 16.7 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 0.9 κλεψίματα μ.ό. σε 14 αγώνες στη EuroLeague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.