Μπαρτσελόνα: «Συζητά για επέκταση με τον Βέσελι» σύμφωνα με τη Mundo

Μπαρτσελόνα: «Συζητά για επέκταση με τον Βέσελι» σύμφωνα με τη Mundo

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Βέσελι σκοράρει
Η Μπαρτσελόνα θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Γιαν Βέσελι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προκύπτει από τους Ισπανούς.

Γιαν Βέσελι και Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε συζητήσεις για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Ο Τσέχος σέντερ κάνει μια εκπληκτική σεζόν με τους Καταλανούς και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του που μπορεί να τον φέρει εκτός Βαρκελώνης, αν κάποια ομάδα πληρώσει το buyout. Η Μπαρτσελόνα θέλει να φτάσει σε νέα συμφωνία όπου δε θα υπάρχει μέσα ο συγκεκριμένος όρος και έτσι να «δέσει» τον Βέσελι στην Καταλονία.

Ο Τσέχος, που δε θα βρίσκεται στο παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα για τα προκριματικά του EuroBasket το βράδυ της Παρασκευής (22/2), μετράει τη φετινή σεζόν 12.9 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.