ΓεροΓιοβάισα: H... μάχη της Κρήτης και η ντερμπάρα της Τούμπας

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: H... μάχη της Κρήτης και η ντερμπάρα της Τούμπας
Ο ΓεροΓιοβάισα βρίσκεται στην Κρήτη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, περιμένοντας ένα σπουδαίο ντέρμπι και εν συνεχεία θα δει το μεγάλο ματς της Τούμπας.

Ο αέρας της Κρήτης μου φέρνει... έμπνευση! Ό,τι σας είπε ο σοφός γέροντας για το μπάσκετ βγήκε μέχρι κεραίας. Handicap +14.5 στον Άρη; Στους 11 η διαφορά. Over 151.5 πόντοι το Ολυμπιακός - Προμηθέας; Στους 168 πόντους σταμάτησαν οι δυο ομάδες. Διαφορά 11-15 πόντους υπέρ του Ολυμπιακού; Η «μπίλια» κάθισε στους 14. Απλά πράγματα.

Οι δυο αιώνιοι ήταν συνεπέστατοι στο ραντεβού τους και στις 19:00 θα δώσουν μεγάλη μάχη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Περιμένω ένα ντέρμπι με τα... όλα του! Δυναμισμό, πάθος και ένταση. Θεωρώ πως αυτά τα τρία στοιχεία θα επηρεάσουν τον παράγοντα της ποιότητας και δεν θα δούμε το πιο όμορφο μπάσκετ της ιστορίας των τελικών. Θεωρώ δεδομένο πως το Under 154.5 σε απόδοση 1.80 δε «σπάει».

Μετά τον τελικό ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας. Στις 20:30 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά τους από τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Πειραιώτες θέλουν να δείξουν πως έχουν... παλμό.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε στο μηδέν κόντρα στον Παναθηναϊκό και δε «βλέπω» πως θα γίνει αυτό σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι. Πάντως έχω μια αίσθηση πως το σύνολο του Μεντιλίμπαρ θα σκοράρει. Θα πάω με ένα Bet Builder με Over 2.5 γκολ, G/G και Over 4.5 κόρνερ σε απόδοση 2.37.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα