Βιλντόζα: «Όλοι κάνουν τη δουλειά τους στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα»

Βιλντόζα: «Όλοι κάνουν τη δουλειά τους στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα»

Γιώργος Κούβαρης
Βιλντόζα
Ο Λουκα Βιλντόζα στάθηκε στην αμυντική προσπάθεια της ομάδας του, λίγο πριν από την αναχώρηση για τη Λιθουανία. Αποστολή στο Κάουνας: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για το Κάουνας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις για την 25η αγωνιστική της EuroLeague (2/2, 20:00), με τον Λουκα Βιλντόζα να μιλάει για την ομάδα από τη Λιθουανία, αλλά και την άμυνα που παίζει η ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Οι δηλώσεις του Βιλντόζα

«Παίζουν αρκετά καλά. Επικράτησαν με διαφορά 26 πόντων της Εφές. Έχουν εξαιρετικούς φιλάθλους και φοβερή ατμόσφαιρα. Παίζουν πολύ καλά υπό τις οδηγίες του Τρινκιέρι. Πρέπει να γνωρίζουμε όλα αυτά τα στοιχεία, είναι μία διπλή εβδομάδα, πρέπει να νικήσουμε εκτός έδρας», είπε ο Βιλντόζα για τη Ζαλγκιρις.

Αναφορικά με την άμυνα που παίζει ο Παναθηναϊκός, τόνισε: «Πρέπει να αντεπεξέλθουμε στην ένταση και στις δύο μεριές του παρκέ. Να κάνουμε αυτό που κάνουμε, να παίζουμε σκληρά στην άμυνα. Και στην επίθεση είναι θέμα ρυθμού και ροής. Έχουμε τον Κέντρικ, τον Ματίας, τον Ντίνο. Όλοι κάνουν τη δουλειά τους στην επίθεση, αλλά την κάνουν και στην άμυνα. Ο Τζέριαν κάνει μία απίθανη δουλειά,παίζοντας άμυνα πάνω σε όλους τους καλούς παίκτες των αντιπάλων».

Και ολοκλήρωσε, μιλώντας για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Μπαίνω σε ρυθμό, απουσίασα για 20-21 ημέρες, έκανα επέμβαση, είναι φυσιολογικό να αισθάνομαι λίγο φόβο. Αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Χρειάζομαι χρόνο για να βρω ξανά την ταχύτητά μου, για να βρω και πάλι τους συμπαίκτες μου».

@Photo credits: INTIME