Ολυμπιακός: Από το αεροδρόμιο στο ΣΕΦ ο Μόουζες Ράιτ

Ολυμπιακός: Από το αεροδρόμιο στο ΣΕΦ ο Μόουζες Ράιτ

Δημήτρης Οικονόμου
Μόουζες Ράιτ
Τους νέους του συμπαίκτες από κοντά έχει την ευκαιρία να δει ο Μόουζες Ράιτ που ήρθε στο ΣΕΦ λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Μόουζες Ράιτ έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στο αεροδρόμιο και από εκεί... πέταξε για ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και έτσι ο Μόουζες Ράιτ που ανακοινώθηκε χθες, σε μία μεταγραφή που σας αποκάλυψε πρώτο το Gazzetta, θα πάρει μια γεύση από τους συμπαίκτες του, με τους οποίους αναμένεται να παίξει από την ερχόμενη Τρίτη κόντρα στην Άλμπα.

Ο Αμερικανός δήλωσε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν έχει Φαλ και Μιλουτίνοφ, με τον Σέρβο να αναμένεται να λείψει για περίπου δύο μήνες. Ενώ στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ούτε ο Φίλιπ Πετρούσεφ, με τον Ολυμπιακό να έχει... εννέα διαθέσιμους παίκτες.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα