Ερυθρός Αστέρας: Είχε τρεις τραυματισμούς σε τρεις συνεχόμενες φάσεις! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
.
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς και ο Λούκα Μίτροβιτς πέρασαν στον πάγκο έπειτα από σύγκρουση με τον Κάιλ Χάινς ενώ ο Μάικ Τόμπι έπεσε άτσαλα στο παρκέ στην προσπάθειά του να μαρκάρει τον σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο και αποχώρησε υποβασταζόμενος!

Απίθανα πράγματα στο Mediolanum Forum, εκεί όπου η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα για την 21η αγωνιστική της EuroLeague.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τους Λούκα Μίτροβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς και Μάικ Τόμπι να αποχωρούν με πρόβλημα τραυματισμού σε τρεις συνεχόμενες φάσεις έχοντας απέναντί τους τον Κάιλ Χάινς.

Αρχικά ο Μίτροβιτς συγκρούστηκε με τον Αμερικανό σέντερ και έμεινε για λίγη ώρα στο παρκέ πριν περάσει στον πάγκο.

Στη συνέχεια ο Νέντοβιτς σκόραρε μπροστά στον Χάινς όμως δέχτηκε χτύπημα του αντιπάλου του και γυρνώντας στην άμυνα, έμεινε στο κέντρο του παρκέ σφαδάζοντας στον πόνο.

Ακολούθως ο Μάικ Τόμπι προσπάθησε να μαρκάρει τον Χάινς κοντά στο καλάθι όμως προσγειώθηκε άτσαλα και πέρασε και αυτός στον πάγκο!

2

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.